הפרעות בקצב הלב - הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בקצב הלב - הולטר
    עמוס מיאסניקוב
    15/04/2018

לאחרונה עברתי בדיקת הולטר לב,הקרדיולוג המטפל בי מסר לי עם ההפניה להולטר שתוצאות הבדיקה תגענה אליו ואם יהיה משהוא חריג יקרא לי אליו, לשמחי לא קרא לי, ובכל זאת אני מצרף את הממצאים .יש מצב לעדכן אותי/להרגיע אותי בכל הקשור ל4 הסעיפים האחרונים ומה משמעותם?, האם הגינם יש צורך בהתייחסות נוספת או להמשיך במעקב קבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בקצב הלב - הולטר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    18/04/2018

עמוס שלום,
    הממצאים שאתה מתיחס אליהם נראים בסה״כ תקינים. ההפרעות ה״חדריות״ וה״על חדריות״ הן בעצם מה שנקרא פעימות מוקדמות בתדירות נדירה מאוד שהינן ממצא שכיח גם באנשים בריאים לחלוטין. היה איזה קטע של שלוש פעימות מהירות שבאו אחת אחרי השניה (השורה הלפני אחרונה) שפוענחו כבאות ממקור ״על חדרי״. אם אכן הינן ממקור זה, מדובר גם ממצא שכיח אך חשוב שמישהו שמתמחה בעניין יבדוק את זה כי מבחינת הצורה שלהם תיאורתית יכולות היו לבוא ממקור ״חדרי״, דבר המצריך בירור. ליתר בטחון הייתי ממליץ לבצע אקו לב ולהתייעץ עם מומחה הפרעות קצב לב שיראה את התרשימים עצמם ולא את התשובה הכתובה.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו