מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בקצב הלב - הולטרעמוס מיאסניקוב15/04/2018
לאחרונה עברתי בדיקת הולטר לב,הקרדיולוג המטפל בי מסר לי עם ההפניה להולטר שתוצאות הבדיקה תגענה אליו ואם יהיה משהוא חריג יקרא לי אליו, לשמחי לא קרא לי, ובכל זאת אני מצרף את הממצאים .יש מצב לעדכן אותי/להרגיע אותי בכל הקשור ל4 הסעיפים האחרונים ומה משמעותם?, האם הגינם יש צורך בהתייחסות נוספת או להמשיך במעקב קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד״ר גיא רוזן18/04/2018עמוס שלום,
הממצאים שאתה מתיחס אליהם נראים בסה״כ תקינים. ההפרעות ה״חדריות״ וה״על חדריות״ הן בעצם מה שנקרא פעימות מוקדמות בתדירות נדירה מאוד שהינן ממצא שכיח גם באנשים בריאים לחלוטין. היה איזה קטע של שלוש פעימות מהירות שבאו אחת אחרי השניה (השורה הלפני אחרונה) שפוענחו כבאות ממקור ״על חדרי״. אם אכן הינן ממקור זה, מדובר גם ממצא שכיח אך חשוב שמישהו שמתמחה בעניין יבדוק את זה כי מבחינת הצורה שלהם תיאורתית יכולות היו לבוא ממקור ״חדרי״, דבר המצריך בירור. ליתר בטחון הייתי ממליץ לבצע אקו לב ולהתייעץ עם מומחה הפרעות קצב לב שיראה את התרשימים עצמם ולא את התשובה הכתובה.
בברכה,
ד״ר גיא רוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)