טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! עברתי אבלציה לפני יומיים. אני בן 40 בריא בדרך כלל עם פעימות מוקדמות עלייתיות בכמות גדולה מאוד. כרגע הפעימות לא נראות אך הדופק שלי הוא גבוה מאוד ביחס למה שהייתי רגיל. הדופק שלי היה בסביבות ה-65 ולאחר הצריבה הוא כל הזמן על בין 90 ל- 110. מה האפשרויות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פיני שלום, לעיתים רואים דפקים מהירים יחסית במטופלים אחרי אבלציות במדורי הלב העליונים (העליות) שיכולים להיות משניים לצריבה של איזורים שיש בהם פקעות סיבי עצב שמאטים את קצב הלב. לא יודע בדיוק איפה בוצעו הצריבות אצלך, כדאי לפנות למי שביצע את המריבה עם השאלות. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר