הפרעת קצב ואי מתן טיפול תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב ואי מתן טיפול תרופתי
    סיגל
    10/06/2018

שלום דוקטור גיא רוזן. אני סובלת כשנה מהפרעת קצב pvcs וכתוצאה מכך נמצאת בחרדות. נבדקתי קארדיאלית ונאמר שזו הפרעה של פעימות מוקדמות. הבעיה שלי היא: שתרופות מסוג ssri רק מחמירות את הבעיה וזה מכניס אותי לחרדה עצומה . קיבלתי מפסכיאטר קלונקס ופרולורול. לאחר נסיונות כושלים עם פאקסט ולוסטרל שרק החמירו את מצבי. אני נמצאת במצב של יאוש כע מצד אחד חוששת שזה לא טיפול שיכול להרים אותי. ומצד שני לא יכולה ליטול כדורים ממשפחת ssri. ממש בדיכאןן מהמצב . האם יש טיפול למצבי על ידי כדורים טבעיים שיכולים להקל על החרדות שלי??? בלי לגרום לי נזק נפשי בעצם ידיעתי שלקיחת ssri יכולה לפגוע בבריאותי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    20/06/2018

סיגל שלום,
    ראשית חשוב להבין שפעימות מוקדמות ממקור חדרי באישה עם לב תקין מבחינה מבנית (אם אכן כך הדבר), אינן מסוכנות בדרך כלל. יש לעשות בירור בסיסי כדי לוודא שאכן כך הדבר. לגבי תרופות ממשפחת ה-SSRI, הן לא אמורות להחמיר באופן משמעותי פעימות מוקדמות. הייתי ממליץ להתיעץ עם קרדיולוג ולבצע בדיקות הולטר 24 שעות בלי ועם טיפול ב-SSRI בשביל ראשית כל לכמת את הפעימות המוקדמות וגם לראות באופן אוביקטיבי את האפקט של הטיפול ב-SSRI עליהם.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו