טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ותודה מראש. אני בן 67 וסובל מפעימות מוקדמות מרובות כ 10 פעימות מוקדמות בדקה. בפעימה המוקדמת אני מרגיש רע מאוד כאילו הלב שלי נתלש נעקר. האם תוכל להמליץ לי דוקטור על כדור מסויים או טיפול כלשהוא אחר שיעזור לי ויקל עלי את ההרגשה הנוראה כי הלב שלי נעקר נתלש בעת הפעימה המוקדמת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אליהו שלום, פעימות מוקדמות בתדירות שאתה מתאר יכולות להוות בעיה גם מבחינת התסמינים ולעיתים אף מעבר לכך. כמובן שבלי להכיר את הרקע המלא ולהתרשם מהבדיקות השונות כולל אקו לב ומבחן מאמץ אני לא יכול לתת המלצות כלשהן. כן יש אופציות של טיפול תרופתי ובמקרים מסוג זה גם אופציות של טיפול בצריבת המקור בצנתור (אבלציה), שיכולה להיות יעילה יותר מטיפול תרופתי ואף להוות תחליף לצורך בטיפול התרופתי. אתה מוזמן להתיעץ איתי או עם כל מומחה אחר בתחום שעוסק בפעולות מסוג זה להתייעצות. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר