מרגישה שהדופק לב בקצב לא אחיד ונדמה לפעמים שאפילו נעלם לשניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שהדופק לב בקצב לא אחיד ונדמה לפעמים שאפילו נעלם לשניה
    אווה
    25/06/2018

היי לאחרונה התחלתי להרגיש שהדופק לב שלי מוזר ובאמה הימים האחרונים הוא לגמריי היה נעלם בבירור לכמה שניות וחוזר , היה ניתן להרגיש את זה גם בשורש כף היד . פניתי לקופת החולים שלי אז במקום להקשיב לי קיבלתי תשובה שהכל נפשי ואין לך שום הפרעת קצב את מדמיינת ..אז הלכתי הביתה והרגשתי החמרה בטירוף והחלטתי על דעת עצמי לפנות למיון בעיר . שם מצאו בבירור הפרעת קצב ונאמר לי סינוס ארתמיה , אמרו לי שזה לא מצב מסוכן אבל כן צריך לפנות לרופא אבל לא דחוף לרוץ עכשיו ..אני בסך הכל בת 20 ואני מאוד חוששת , אשמח לעצה ביום יום אני סובלת מחרדות ודופק מהיר בעקבות זה יכולה להיות שזה גם גורם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    30/06/2018

אווה שלום,
    חוסר סדירות בקצב ה״סינוס״ איננה תופעה מסוכנת. התסמינים שאת מתארת יכולים להתאים לסינוס אריטמיה או גם לפעימות מוקדמות ממקור כלשהו בליבך. שני המצבים אינם מסוכנים באנשים עם לב תקין מבחינה מבנית.
    ממליץ לפנות לביצוע אקו לב, הולטר קצב לב 24 שעות והתייעצות עם מומחה להפרעות קצב לב לצורך התרשמות וקבלת החלטות.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו