טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לאחרונה התחלתי להרגיש שהדופק לב שלי מוזר ובאמה הימים האחרונים הוא לגמריי היה נעלם בבירור לכמה שניות וחוזר , היה ניתן להרגיש את זה גם בשורש כף היד . פניתי לקופת החולים שלי אז במקום להקשיב לי קיבלתי תשובה שהכל נפשי ואין לך שום הפרעת קצב את מדמיינת ..אז הלכתי הביתה והרגשתי החמרה בטירוף והחלטתי על דעת עצמי לפנות למיון בעיר . שם מצאו בבירור הפרעת קצב ונאמר לי סינוס ארתמיה , אמרו לי שזה לא מצב מסוכן אבל כן צריך לפנות לרופא אבל לא דחוף לרוץ עכשיו ..אני בסך הכל בת 20 ואני מאוד חוששת , אשמח לעצה ביום יום אני סובלת מחרדות ודופק מהיר בעקבות זה יכולה להיות שזה גם גורם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אווה שלום, חוסר סדירות בקצב ה״סינוס״ איננה תופעה מסוכנת. התסמינים שאת מתארת יכולים להתאים לסינוס אריטמיה או גם לפעימות מוקדמות ממקור כלשהו בליבך. שני המצבים אינם מסוכנים באנשים עם לב תקין מבחינה מבנית. ממליץ לפנות לביצוע אקו לב, הולטר קצב לב 24 שעות והתייעצות עם מומחה להפרעות קצב לב לצורך התרשמות וקבלת החלטות. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר