טכיקרדיה שלא מגיבה לנאובלוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכיקרדיה שלא מגיבה לנאובלוק
    ‫מאור ברקוביצי‬
    18/07/2018

שלום רב.
    בן 19, רקע של יתר לחץ דם מאוד עקשני לאיזון (שני חוסמי בתא ומשתנים-לציין שיל"ד ללא מקור ברור)
    סינוס טכיקרדיה לא הולמת מול אטריאל טכיקרדיה-שלא מגיבה לנאובלוק 300מג ליום ולאברדין במינון גבוהה שלו.
    GOUt.
    עברתי EPS - שהדגים שזאת הפרעה מסינוס ולא צרבו למרות שזה מאוד מאוד מטריד אותי מאחר וגורם לי לסינקופה,הזעה מוגברת,חולשה מתחיל בפתאומיות דןפק על 210 ונעצר באופן פתאומי..
    לציין שתמיד הpr שלי קצר באקג.
    האם במוסד שבו אתה עובד מבצעים צריבה גם כשמדובר בהפרעה מסינוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    22/07/2018

מאור שלום,
    התשובה לשאלתך היא כן, אנחנו עושים גם צריבות מסוג זה. כמובן שהחשש בצריבה של מקור הפרעת קצב שנמצא באיזור הסינוס הוא שאתה עלול לגמור עם צורך בקוצב לב קבוע. אחוזי ההצלחה של הצריבות כאשר הבעיה היא Inappropriate Sinus Tahycardia הוא נמוך יחסית. איזור הסינוס הוא איזור לא קטן וכן ניתן לנסות ולצרוב את חלקו העליות ממנו בד״כ באות הפערעות הקצב מסוג זה. ממליץ לך לפנות למרפאתנו עם כל המסמכים כדי שנקבל את התמונה המלאה וניתן המלצות בהתאם.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו