פירפורים וחידלון אפיסת כוחות .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפורים וחידלון אפיסת כוחות .
    ציפי חלימי
    18/07/2018

בת 70 עד לפני שנתיים פעילה .לפני שנתיים קיבלתי התקף פירפורים עשו לי היפוך .פחות או יותר היה בסדר לפני שלושה חודשים קיבלתי התקף פירפורים .והרופא אמר אחרי אקו שאני יכולה להמשיך את החיים עם הפירפורים .הבעיה שלי מאותו התקף הראשון אני לא מסוגלת לתפקד .לא מסוגלת ללכת 50 מטר ישר אני נושמת בצורה כבדה .וחייבת לשבת ולנוח .בבית אני במיטה .אני באפיסת כוח חידלון . השאלה שלי זה מהפירפורים . ...ואני במיטה 24 שעות בלי תיפקוד .עברתי בדיקה ריאות הכל בסדר .שאני במיטה מרגישה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    22/07/2018

ציפי היקרה שלום,
    פרפור פרוזדורים בהחלט יכול לגרום לתסמינים שאת מתארת אך כמובן שחשוב לקבל את התמונה המלאה לפני שמחליטים שתלונותייך אכן קשורות לפרפור. לאור גילך הצעיר יחסית והתלונות, כן הייתי מנסה לשמור אותך בקצב ״סינוס״, אלא אם יש סיבה להניח שלא משנה מה נעשה, זה לא יעזור. ממליץ לך בחום להיבדק ע״י מומחה בתחום שזה תחום התמחותו. את מוזמנת לפנות אלי או לכל רופא אחר שתבחרי. לא מדובר בגזירת גורל, להערכתי ניתן לעזור לך לחזור לרמת פעילות שהייתה קודם להופעת הפרפור. וכמובן הדבר הכי חשוב, יש לוודא שאת נוטלת תרופות לדילול הדם, למניעת ארועים מוחיים הקשורים בפרפור.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו