דופק נעצר לשניות יותר ארוכות מהרגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק נעצר לשניות יותר ארוכות מהרגיל
    אווה
    07/08/2018

אני כבר מתוסכלת , עשיתי כל בדיקת לב אפשרית ולטענת הרופאים הכל תקין , בהולטר היה 2 פאוזות בלילה ואמרו שאין צורך לשים לב לזה בכלל , עשו אקו לב, תקין. עשו אקג כמה פעמים תקין מדי פעם הייתה איזה הפרעה .. אני חווה מדי יום החסרת פעימה זה נהיה שגרתי .
    עכשיו זה נהיה לגמרי מפחיד התחלתי כבר להירדם והרגשתי מן הרגשה כבדה בלב שמייד לאחר מכן הוא פשוט עצר . לא הרגשתי סחרחורת או משהו מסביב אבל כן ממש כמה שניות ישבתי על המיטה וניסיתי ״להחזיר״ את הדופק ובדקתי בצוואר ובגרון והוריד של היד והוא לא חזר , לאחר מכן הייתה תחושת של רעד , לא יודעת אם מפחד או ממה שקרה עם הלב חוויה מאוד מלחיצה יש להגיד .
    אשמח לשמוע עוד דעות בנושא כי הרופאים שולחים הבית ללא טיפול .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    13/08/2018

שלום רב,
    הסיבה השכיחה ביותר להרגשת ״פאוזות״ בפעילות הלב היא ״פעימות מוקדמות״ שבדרך כלל אינן מסוכנות. באופן כללי אם כל הבדיקות תקינות ואת גם לא התעלפת, הסיכון שיקרה לך משהו הוא נמוך. כמובן שאני צריך לראות את כל הנתונים ולבדוק אותך כדי לחוות דיעה יותר מושכלת.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו