דקירות בחזה -הפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בחזה -הפרעות קצב
    מיכל
    23/08/2018

שלום קוראים לי מיכל אני סובלת מאנורקסיה בשנים האחרונות מה שהוביל להפרעה בקב הלב וירידה של הדופק ל39 במנוחה בתקופה האחרטנה מרגישה הרבה התקפים של דקירות בחזה וסחרחורות ממעבר של ישיבה ושכיבה לעמידה , עקב זה עשו לי הולטר והתוצאות הראו שוב על ירידה של הדופק בשינה למינימום 39 והרוב בין 40-45 עד 50 הרופאה אמרה שאפשר לחיות עם זה ואין כל כך מה לעשות אבל הדקירות וחוסר שיווי משקל עדיין ממשיכים כבר חשבתי שיש לי התקף לב (התקף של דקירות חזקות שעברו אחרי כמה דקות) האם יש לזה פיתרון או טיפול??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בחזה -הפרעות קצב

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    29/08/2018

מיכל שלום,
    הדקירות בחזה לא אמורות להיות קשורות לדופק הנמוך. צריך לברר את הסיבה למיחושים. לגבי הסחרחורות, בדרך כלל בדפקים הללו לא אמורים להיות תסמינים משמעותיים, רוב הסיכויים שהסחרחורת נובעת מתת תזונה. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל שיבדוק את הדברים ויראה איך אפשר לעזור.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו