טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי מיכל אני סובלת מאנורקסיה בשנים האחרונות מה שהוביל להפרעה בקב הלב וירידה של הדופק ל39 במנוחה בתקופה האחרטנה מרגישה הרבה התקפים של דקירות בחזה וסחרחורות ממעבר של ישיבה ושכיבה לעמידה , עקב זה עשו לי הולטר והתוצאות הראו שוב על ירידה של הדופק בשינה למינימום 39 והרוב בין 40-45 עד 50 הרופאה אמרה שאפשר לחיות עם זה ואין כל כך מה לעשות אבל הדקירות וחוסר שיווי משקל עדיין ממשיכים כבר חשבתי שיש לי התקף לב (התקף של דקירות חזקות שעברו אחרי כמה דקות) האם יש לזה פיתרון או טיפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיכל שלום, הדקירות בחזה לא אמורות להיות קשורות לדופק הנמוך. צריך לברר את הסיבה למיחושים. לגבי הסחרחורות, בדרך כלל בדפקים הללו לא אמורים להיות תסמינים משמעותיים, רוב הסיכויים שהסחרחורת נובעת מתת תזונה. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל שיבדוק את הדברים ויראה איך אפשר לעזור. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר