טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בבדיקת הולטר מצאו אצלי הפרעת הולכה של mobitz 2 wenckebach. רופא משפחה רשם לי ציפרלקס לטיפול בחרדות ואמר שאני יכול לקחת ציפרלקס עם ההפרעת הולכה אבל בעלון של הכדור כתוב שאסור לקחת אם יש הפרעות קצב.השאלה היא האם אפשר לקחת את הכדור בלי לחשוש או שעדיף לקחת משהו אחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלכס שלום, זאת לא התווית נגד מוחלטת לנטילת ציפרלקס. אני גם אנחש שהפרעות ההולכה מופיעות בשינה בלילה, ומאוד שכיחות באוכלוסיה כללית ולא מצריכות התערבות כלשהי. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר