סחרחורות ודופק נמוך בסיום אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות ודופק נמוך בסיום אימון
    חגית
    16/10/2018

אני בת 35, בריאה בדרך כלל, רצה חובבת כשנה וחצי. כבר כמה חודשים היו לי סחרחורות בסיום אימון, ודופק מקסימלי מהיר - מעל 200. דופק מנוחה היה סביב 55-60. בשבועות האחרונים יש לי סחרחורות לאורך כל היום, והדופק יורד לי לאורך היום לעתים אפילו מתחת 40, גם אם אני סתם יושבת ליד המחשב. מרגישה חלשה, לא מרוכזת, מבולבלת, ומסוחררת רוב היום. יש לי תור לקרדיולוג לעוד מספר שבועות. השאלה שלי היא כמה דחוף או מסוכן מה שאני מתארת, והאם יש תסמינים שעלי לשים לב אליהם שאם הם קורים אז צריך לגשת לרפואה דחופה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    17/10/2018

חגית שלום,
    סחרחורות בסיום האימון אינן מסוכנות לרוב והינם חלק מרפלקס של הגוף שלעיתים מגיב ביתר ובמקום סתם ״להרגיע״ את הדופק ״מפיל״ אותו מהר מדי, מה שעלול לגרום לתסמינים שאת מתארת. אם את רצה לא מעט כמו שנשמע, הדופק מנוחה שלך צפוי להיות נמוך. אם את מתעלפת ממש, כדאי לפנות לבדיקת רופא בדחיפות. בכל מקרה לא הייתי דוחה את הבירור הזה שיצריך מס׳ בדיקות קרדיאליות ככה״נ.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו