מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדהמורן21/11/2018
בס"ד
היי דוק
בת 33 בריאה בדרך כלל.יום שבת האחרון הייתי בטרם עשיתי א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדה יצא תקין ברוך השם.לפניי 4 שנים עשיתי אקו לב מבחן מאמץ והולטר תקינים.
ביום ראשון האחרון התחלתי לוסטרל 50 מלגרם.
אבל בשבוע הראשון התחלתי ברבע כדור לפי המלצת הפסיכיאטר.
אתמול היה לי בישיבה ובשכיבה דופק 60.הייתי בבית כל היום.אבל שהייתי בעמידה היה לי 75-80 זה נשמע תקין?
אני רגילה לדופק מהיר בגלל החרדות בגלל זה נשמע מוזר לי.
בנוסף מאז ומתמיד יש לי גל t הפוך בl3 תמיד הרופאים אמרו שזה תקין שזה חלק מהא.ק.ג שלי.
שאלה נוספת האם הכדור יכול לפגוע לי בלב אני נרא פוחדת.אבל חייבת טפיול תרופתי כי אני בחרדות 20 שנה.עד שהסכמתי לקחת..אמרו לי שדווקא לוסטרל הכי נמוך יכול לפגוע בגלי qt
תודה רבה בברכה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד״ר גיא רוזן24/11/2018מורן שלום,
כל הדברים שתיארת תקינים. דופק, גל T הפוך ב-L3. אכן תרופות מהמשפחה הזאת יכולות להשפיע על ה-QT אך הסיכון נמוך יחסית.
שיהיה בהצלחה עם הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסטרל ודופק....................
נטע פרי25/11/2018
תודה רבה דוקטור אני חייבת לקבל טיפול נמאס מהחרדות זה פוגע באיכות החיים חד משמעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסטרל ודופק....................
מורן25/11/2018הבנתי שנותנים את התרופה הזאת לאנשים שעברו התקפי לב.ולנשים בהריון.מוזר שלמרות זאת זה כדור שיכול להשפיע על הלב.
אולי כדאי להפסיק אותו?
אף על פי שחרדות ומתח יותר מסוכנים.
מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)