א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדה
    מורן
    21/11/2018

בס"ד
    היי דוק
    בת 33 בריאה בדרך כלל.יום שבת האחרון הייתי בטרם עשיתי א.ק.ג וטרופונין בגלל התקף חרדה יצא תקין ברוך השם.לפניי 4 שנים עשיתי אקו לב מבחן מאמץ והולטר תקינים.

ביום ראשון האחרון התחלתי לוסטרל 50 מלגרם.
    אבל בשבוע הראשון התחלתי ברבע כדור לפי המלצת הפסיכיאטר.
    אתמול היה לי בישיבה ובשכיבה דופק 60.הייתי בבית כל היום.אבל שהייתי בעמידה היה לי 75-80 זה נשמע תקין?
    אני רגילה לדופק מהיר בגלל החרדות בגלל זה נשמע מוזר לי.
    בנוסף מאז ומתמיד יש לי גל t הפוך בl3 תמיד הרופאים אמרו שזה תקין שזה חלק מהא.ק.ג שלי.

שאלה נוספת האם הכדור יכול לפגוע לי בלב אני נרא פוחדת.אבל חייבת טפיול תרופתי כי אני בחרדות 20 שנה.עד שהסכמתי לקחת..אמרו לי שדווקא לוסטרל הכי נמוך יכול לפגוע בגלי qt

תודה רבה בברכה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    24/11/2018

מורן שלום,
    כל הדברים שתיארת תקינים. דופק, גל T הפוך ב-L3. אכן תרופות מהמשפחה הזאת יכולות להשפיע על ה-QT אך הסיכון נמוך יחסית.
    שיהיה בהצלחה עם הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטרל ודופק....................

נטע פרי
    25/11/2018

תודה רבה דוקטור אני חייבת לקבל טיפול נמאס מהחרדות זה פוגע באיכות החיים חד משמעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטרל ודופק....................

מורן
    25/11/2018

הבנתי שנותנים את התרופה הזאת לאנשים שעברו התקפי לב.ולנשים בהריון.מוזר שלמרות זאת זה כדור שיכול להשפיע על הלב.

אולי כדאי להפסיק אותו?
    אף על פי שחרדות ומתח יותר מסוכנים.

מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו