מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר וכבודת במנוחהמשה22/11/2018
שלום דוקטור אני בן 31 מזה כחודש אני מרגיש מן כבדות בלב לא חודש רצוף אלא הולך ובא, היום הייתי אצל רופא משפחה שעשה לי בדיקות רגילות לחץ דם תקין דופק במנוחה היה גבוה 90,שזה נדיר הדופק הזה שנמדד לי אני לרוב על דופק 70... עשיתי אקג שהרופא משפחה בדק והוא היה תקין. לטענת הרופא משפחה זה יכול ליהות סטרס לחץ הוא הביא לי ויטמנים, שאלתי אליך דוקטור דופק 90 במנוחה לא יכול לעשות בעיות ? ומדוע זה קורה ? אציין שבשנים האחרונות אני עושה המון פעילות גופנית, עושה תקופה מפסיק וממשיך אחרי תקופה, תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד״ר גיא רוזן24/11/2018משה שלום,
בגדול דופק של 90 במנוחה זה מעט גבוה לבחור שמתאר את עצמו כעושה פעילות גופנית מאומצת, אם היא אירובית. ישנן הרבה סיבות פוטנציאליות לכך, כולל הסטרס שהזכרת ודברים נוספים (בלוטת תריס, אנמיה, התיבשות ועוד ועוד). כדאי להיבדק ע״י מומחה לעניין שיתרשם מהדברים באופן מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר במנוחה... המשך
משה25/11/2018דוקטור תודה על התשובה אני עושה הרבה פעילות אירובית אבל נניח אני עושה אני עושה חודשיים שלושה ואז מפסיק חודשיים אז כנראה האפקט לא נשמר של הדופק שאמור ליהות טוב עקב הפעילות, ועד כמה אקג זה בדיקה שיכולה לגלות דברים ? והאם אקג יכול לתת תמונת מצב ? כי הרופא משפחה שעשה לי תבדיקה של האקג אמר שהיא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)