טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני ובן דוד שלי באותו גובה, אותה מידה בחולצות ואותה מידה בג׳ינסים. בן דוד שלי שוקל 57 ואני שוקל 74, זה הגיוני? ההבדל היחידי בינינו שלי יש כרס קטנה .. הגיוני שאני שוקל 17 קילו יותר ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ממש שאלה שקשורה לפורום ולא תחום המומחיות שלי אבל כעקרון, כן, זה אפשרי... הכל עניין של הרכב הגוף, כנראה שהיחס בין השרירים לשומן אצלכם שונה וגם יש אנשים עם עצם כבדה יותר... זאת אחת הסיבות שכיום יותר משמשתמשים במשקל בודקים איך היקף הבטן וזה המדד שמנבא בעיות...אצל גבר הנורמה היא עד 102 ס״מ אם אני זוכר נכון, אתה יכול לבדוק ברשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר