מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרשימי אק"ג אשמח לחוות דעת לגביי התרשימים דוקטור מה אתה אומראליאב30/03/2019
שלום
אני בן 31 אם רקע רב לאחרונה של התקפי סינוס טכיקרדיה
בדיקות דם תקינות,תריסיות,שתן צילום חזה טרופונין תקינים
אני אם עודף משקל של 11 ק"ג
קורטיזול גבוה בשתן נשלל תסמונת קושינג כמו גם פרולקטין גבוה מיועד לmri ראש אחרי שct היה תקין אבל mri רואה דברים שהct לא רואה..
עשו לי אק"ג במיון שתי צילומים זווית אחת ששכבתי רגיל ועוד אחת ששכבתי על הצד במיון שללו התקף או אוטם גם הצילום חזה גם טרופונין וגם האק"ג .
אקו ארגומטריה והולטר תקינים מלפני שלוש שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תרשים דוקטור עשיתי שתיים
אליאב30/03/2019שלום
עשיתי שתי אקג הלחץ דם לפני הבדיקה היה 125/78
במיון אמרו לי הכול בסדר ושיחררו אותי לפי התרשימים
ויש רופא מסויים ששלחתי לו הוא אמר חשד לעיבוי שריר הלב כתוצאה מלחץ דם גבוה...
מה שלא אמרו לי במיון לגביי התרשימים בכול אופן אשמח לחוות דעתך המלומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגביי הלב תודה מראש...
אליאב30/03/2019שלום
אציין שהדופק ממוצע שלי 80-84 עד לפני חצי שנה עשיתי המון פעילות גופנית ריצות מתקני כוח אני בן 31 הפסקתי אם הריצות
( תמיד אני עושה תקופה ריצות ומפסיק) עכשיו קצת חושש לחזור עקב חרדה שנובעת מהדופק המהיר במנוחה כמו גם התחושה בראש מן לחץ וסחרחורות כאלו כמו שאמרתי מיועד לעשות mri
אשמח שתתייחס באופן כללי על הכול ובפרט על התרשימי אק"ג
עשיתי בארבע חודשים האלו 7 אקג שחלקם היו דופק מתחת ל100 קצב תקין וחלקם מעל 100 קצב תקין רק טכיקרדי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד״ר גיא רוזן02/04/2019אכן דופק מעט מהיר אך הקצב הוא ״סינוס״ (שזה אומר שהדופק בא המקום ה״רגיל״). אכן יש סימן קל לעיבוי שריר הלב. האק״ג לא מאוד מדויק לאבחן את העניין. כדאי להשלים בירור ע״י אקו לב. אני אנחש שכאשר הייתה בתקופות שרצת, הדופק שלך במנוחה היה נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית חשד לעיבוי שריר הלב
אליאב02/04/2019שלום
אם יש באקג סימן קל לעיבוי שריר הלב זה אומר להימנע מריצה פעילות גופנית ? עשיתי עוד 7 אק"ג בחצי שנה האחרונה שהיו סינוס
אומנם טכיקרדיה ללא סימן לעיבוי, ועוד בדיקות דם ובדיקות כלליות שהיו טובות
בעבר לפני שלוש שנים ארגומטריה אקו והולטר תקינים
בן 31 ומה אתה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה הקשורה בעיבוי שנזכרתי תודה מראש על התשובות
אליאב02/04/2019שלום
אודה לך שתענה לי על שני השאלות האחרונות זאת והקודמת
מה זה אקג מחשיד לעיבוי? רוב הפעמים הוא מחשיד וזה לא עיבוי ?
כי מלא אקג לפניו לא החשידו לעיבוי אחרי שהראתי לקרדיולוג
וגם ששוחררתי אם התרשימים האלו שהראתי לך שמחשידים לעיבוי
במיון לא אמרו כלום על זה ואמרי שזה תקין( יכול ליהות כי הם לא קרדיולוגים וקרדיולוגים יותר מנוסים באבחון תרשים למרות שמה שאני יודע שאקג זה בסיסי וכול רופא אמור לדעת).
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד״ר גיא רוזן28/04/2019כפי שכתבתי האק״ג לא מאוד מדויק לעניין העיבוי, מומלץ להשלים בדיקת אקו לב. אין סיבה להימנע מפעילות גופנית כלשהי עם אק״ג כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)