טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 28 עודף משקל 14 ק"ג 1.70 שוקל 86 בדיקות דם תריסיות אקו אק"ג ועוד בדיקות תקינות הרבה פעמים סינוס טכיקרדיה של 100 עד 120 שיצאו קצב סינוס . קצת בסטרס... שאלתי אליך אני בודק הרבה תדופק והדופק במנוחה הממוצע הוא 84 88 92 זה מסוכן תקין? קצת נרתע מזה זה לא שזה מציק מבחינת הרגשה אלא בראש מזה שזה יחסית גבוה. עכשיו התחלתי קצת הליכות ואוכל בריא להוריד משקל.. מה דעתך על הדופק במנוחה הזה...??? אציין שאם אני הולך טיפה וכאלו אז הדופק גם 100 ו110 ויותר....אודה לתשובתך...
תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דופק מנוחה עד 100 נחשב תקין. גם אם יותר גבוה זה לא מסוכן ומעיד בדרך כלל על כך שאתה נמצא בכושר ירוד ולעיתים מעיד גם על ״פעילות יתר״ של ״קוצב הלב הטבעי״. תתמיד עם הפעילות הגופנית ותראה שהדופק מנוחה יירד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר