טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום עשיתי אקו דופלר במנוחה שיצא תקין במנוחה אני בן 28 עשיתי מבחן ארגומטריה והגעתי לדופק המטרה שהממצאים בו שאני אם כושר נמוך כי מזמן לא עשיתי כושר אבל אין עדות להפרעת קצב לסימני איסכמיה אריטמיה או כול דבר אחר בעייתי שאלתי אליך האם זה בעצם שולל תעוקת חזה שאני חש מידי פעם במנוחה ? ארגומטריה שוללת תעוקת חזה במנוחה אם היא תקינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ארגומטריה, כמו כל בדיקה אינה מדויקת במאת האחוזים. במישהו צעיר כמוך עם סיכון נמוך למחלה כלילית בדיקה שלילית כזו היא בדרך כלל מספקת לשלול בסבירות גבוהה מחלה כלילית. צריך להתיעץ עם הרופא המטפל כדי שיחליט האם הבדיקה מספקת או שצריך לעשות בדיקה נוספת עוד יותר מהימנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר