טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בן 33 וחש לעיתים קרובות מן לחץ בחזה אי נוחות לא כאבים אלא משהו כבד מוחץ אי נוחות עשיתי בעקבות זה אקו דופלר במנוחה תקין ארגומטריה אם הגעה לדופק מטרה ללא סימני איסכמיה והפרעות. מספר אק"ג לאחרונה שהיו סינוס טכיקרדיה ללא הפרעות קצב צילום חזה תקין בדיקת טרופונין תקינה בדיקות דם שתן תריסיות הורמונים תקין. הולטר תקין ממה זה יכול לנבוע מרגיש את זה באיזור חזה לב מה זה עצם? עצב? שריר ? איבר אחר? כול הבדיקות תקינות מן כבדות כזאת אני חש גם קרדיולוג עבר על אנזמה הרפואית שלי וטוען שאין לי שום בעיה. מה דעתך ? כי אני עדיין חש את זה זה לא תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שחשוב הוא שהבירור שעברת תקין ועל כן שולל בוודאות גבוהה בעיית לב כסיבה לתלונות. יכולות להיות סיבות אחרות רבות לכאבים בחזה כולל מערכת העיכול, שרירים ועצמות ועוד. מומלץ להיבדק ע״י רופא משפחה שיכוון לבדיקות נוספות לכיוונים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר