טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני נוטל קלונקס 0.5 עקב חרדות כבר מעל חודש פעמיים שלוש ביום כמעט כול יום יש ימים גם שלא נוטל בכלל. זה יכול לפגוע בלב הכדורים האלו ? יכולים להשפיע על הלב באיזה אופן מסויים ? כאב חזה ? דופק מהיר ? או דברים אחרים....... אציין שבכללי אני בריא הלב והכול עשיתי בדיקות לאחרונה אני בן 27....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, קלונקס לא ״יפגע בלב״. בהחלט יכול לתת תופעות לוואי כפי שמצויין באלון לצרכן. רוב המטופלים שנוטלים אותו, נהנים מההשפעה שלו ללא תופעות לוואי משמעותיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר