מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת סוטולול במקום פרוקור וקרדילוגמרדכי גוב ארי23/08/2019
אני לאחר החלפת מסתם מיטרלי ןהשתלת קוצב . אני מטופל בפרוקור 100 מג ליום + 2.5 מג קרדילוג ליום .
האם אפשר לקחת 2 סוטולול של 80. ליום. במקום. הפרוקור והקרדילוג שאני לוקח היום.זאת הצעה של הקרדילוג .אני צריך להחליט.
האם ההשפעה זהה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד״ר גיא רוזן24/08/2019אין לי כל פרטים כגון גילך, כמה זמן על פרוקור והאם היו תופעות לוואי ממנו. חשוב להבין שסוטלול היא תרופה יעילה פחות מפרוקור במניעת פרפור. אני אנחש שאם אתה נוטל פרוקור, הטלת בעבר תרופה ״קלה״ יותר שלא עזרה. במקרים כאלה יש סבירות גבוהה ביותר שסוטלול לא יעזור לשמור על קצב סינוס תקין. מבלי שיש לי את כל הפרטים נשמע שהטיפול האופטימלי במקרה שלך הוא ביצוע פעולת אבלציה, צריבה לטיפול בפרפור פרוזדורים שבתקווה תייתר את הצורך בכל טיפול תרופתי נגד הפרעות קצב לב. ממליץ להיועץ במומחה בתחום פרפור פרוזדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת פרוקור בסוטוטול
מרדכי25/08/2019שלום ד"ר רוזן תודה על התשובה.אני בן 80 בשנת 2014 היה לי פרפור עשיתי היפוך חשמלי .ומאז אני עם פרוקור של 200 מ"ג ליום לאחר החלפת המסתם והשתלת הקוצב ,הרופא אמר שיש מחלת סינוס ולכן הושתל קוצב .
בחודש 05/2017 הפסקתי פרוקור לגמרי עקב פגיעה בבלוטת התריס .
ולצערי ב01/2018 היה לי שוב פרפור ולכן שוב פעם היפוך והמשכתי עם הפרוקור .ב10/18 לפי המלצת קרדיולוג בכיר אני לוקח רק 100 מג פרוקור ו 2.5 קרדילוג שאף פעם לא הופסק .בגלתת בעיית בלוטת התריס נשאלה השאלה לגבי החלפת פרוקור וקרדילוג בסוטוטול של 80 מג פעמיים ביום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)