לחץ דם נמוך ותחושת סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך ותחושת סחרחורת
    אנונימית
    08/12/2019

אני בת 19 ולפני יותר משנתיים התחלתי להרגיש תחושת סחרחורת ואפילו על סף עילפון לפעמים. גיליתי שיש לי לחץ דם נמוך של 100-80 על 70-60 ודופק בין 80-90. האם מספיק לשנות אורח חיים לפי המלצת רופא משפחה או שצריך לגשת לבדיקה קרדיולוגית? רופאת המשפחה בדקה אותי עם סטטוסקופ ואמרה שהלב נשמע תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    08/12/2019

לחץ דם נמוך הוא דבר שכיח בבחורות צעירות כמוך. הקפדה על שתיה מרובה ובעיקר המלחת אוכל עוזרת מאוד. אם הבדיקות הבסיסיות תקינות (בדיקה גופנית, בדיקות דם ואק״ג, זה מאוד מרגיע. לא חייבים לגשת לקרדיולוג בגלל זה. כן הייתי שוקל ביצוע אקו לב נוסף לנ״ל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך ותחושת סחרחורת

אנונימית
    08/12/2019

אולי לא ניסחתי נכון. לא עשיתי אק"ג ואקו לב בכלל. הבדיקה היחידה של הלב הייתה האזנה לסטטוסקופ אצל רופאת משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו