מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחזה בצד שמאל לבן 35מתן07/01/2020
שלום דר הנכבד. בן 34
אני כבר כמה חודשים מרגיש כאב בחזה בצד שמאל ובייד שמאל במנוחה. לפעמים קם משינה מהכאב
עשיתי מבחן מאמץ תקין ואקו לב
אתמול עשיתי אקג אם תוכל לומר לי מה קורה? אני מפחד שיש לי אנגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד״ר גיא רוזן08/01/2020תראה, אין לי שום פרטים עליך או פרטים נוספים חשובים על אופי הכאב. אין לי אפילו את גילך. האם התעלפת אי פעם? האק״ג שלך לא תקין אבל לא בהקשר של ״אנגינה״. ממליץ להיבדק על ידי קרדיולוג שיראה את התמונה המלאה וייתן המלצות. בטח ראית מישהו ששלח אותך לבדיקות. כדאי לחזור אליו עם התוצאות. אם המיוחדים ממשיכים לא הייתי מסתפק בבירור שבוצע עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באיזה הקשר? אני בן 33 לא התעלפתי
מתן08/01/2020מרגיש חלש וכאבים בחזה קבועים בצד שמאל וימין. וחולשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד״ר גיא רוזן08/01/2020שוב, כדאי להיבדק על ידי רופא שייקח ממך היסטוריה מלאה, יבדוק אותך ויעבור על הרקע הרפואי. האק״ג יש חשד להפרעה חשמלית מסויימת שנקראות ״ברוגדה מסוג 2״. זה בכל נראה לא מסביר את המיחושים שלך. הייתי שוקל המשל בירור נוסף לכאבים בחזה וגם לעניין החשמלי...אתה מוזמן לפנות אלי או לכל מומחה אחר בהפרעות קצב לב לבדיקה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בטוח ברוגדה ? קראתי שזה 4 שנים לחיות?
מתן08/01/2020הקרדילוג שבדק את כל הממצאים שלי לא אמר לי כלום
זה מצריך ללכת למיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד״ר גיא רוזן08/01/2020אז קראת שטויות, חשוד לברוגדה זה לא אומר ברוגדה, אמרתי שצריך לבדוק את העניין. דוקטור גוגל הוא לא הרופא הכי מוצלח, אז במקום להלחיץ את עצמך תיגש להיבדק ע״י קרדיולוג. ובכל מקרה, תבנית כזאת באק״ג זה לא סיבה לפניה למיון אלא לבירור במסגרת הקופ״ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)