כאב בחזה בצד שמאל לבן 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחזה בצד שמאל לבן 35
    מתן
    07/01/2020

שלום דר הנכבד. בן 34
    אני כבר כמה חודשים מרגיש כאב בחזה בצד שמאל ובייד שמאל במנוחה. לפעמים קם משינה מהכאב
    עשיתי מבחן מאמץ תקין ואקו לב
    אתמול עשיתי אקג אם תוכל לומר לי מה קורה? אני מפחד שיש לי אנגינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחזה בצד שמאל לבן 35

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    08/01/2020

תראה, אין לי שום פרטים עליך או פרטים נוספים חשובים על אופי הכאב. אין לי אפילו את גילך. האם התעלפת אי פעם? האק״ג שלך לא תקין אבל לא בהקשר של ״אנגינה״. ממליץ להיבדק על ידי קרדיולוג שיראה את התמונה המלאה וייתן המלצות. בטח ראית מישהו ששלח אותך לבדיקות. כדאי לחזור אליו עם התוצאות. אם המיוחדים ממשיכים לא הייתי מסתפק בבירור שבוצע עד כה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז באיזה הקשר? אני בן 33 לא התעלפתי

מתן
    08/01/2020

מרגיש חלש וכאבים בחזה קבועים בצד שמאל וימין. וחולשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    08/01/2020

שוב, כדאי להיבדק על ידי רופא שייקח ממך היסטוריה מלאה, יבדוק אותך ויעבור על הרקע הרפואי. האק״ג יש חשד להפרעה חשמלית מסויימת שנקראות ״ברוגדה מסוג 2״. זה בכל נראה לא מסביר את המיחושים שלך. הייתי שוקל המשל בירור נוסף לכאבים בחזה וגם לעניין החשמלי...אתה מוזמן לפנות אלי או לכל מומחה אחר בהפרעות קצב לב לבדיקה מלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בטוח ברוגדה ? קראתי שזה 4 שנים לחיות?

מתן
    08/01/2020

הקרדילוג שבדק את כל הממצאים שלי לא אמר לי כלום
    זה מצריך ללכת למיון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    08/01/2020

אז קראת שטויות, חשוד לברוגדה זה לא אומר ברוגדה, אמרתי שצריך לבדוק את העניין. דוקטור גוגל הוא לא הרופא הכי מוצלח, אז במקום להלחיץ את עצמך תיגש להיבדק ע״י קרדיולוג. ובכל מקרה, תבנית כזאת באק״ג זה לא סיבה לפניה למיון אלא לבירור במסגרת הקופ״ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו