עיבוי שריר הלב - אבלציה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שריר הלב - אבלציה נוספת
    Volkan
    09/01/2020

שלום
    אני בן 43 ועסקתי בעבר בספורט מקצועי. במהלך השנים לפני 18 שנה התגלה שיש לי עיבוי שריר הלב ככל הנראה גנטיקה מההורים ואנט מטופל במרפאת אי ספיקת לב כדי לראות שאין שינוי במצב. במהלך 7 השנים האחרונות עקב לחצים משמעותיים בעבודה , אובחנו אצלי גם הפרעות קצב לב. עברתי 3 אבלציות אצל שלושה רופאים שונים ועל אף הבטחות של שלושתם שזה יחזיק זמן רב, הנל חזר כל שנה וחצי. בשבוע שעבר חשתי רע ובבית חולים זיהו לי פרפור והומלץ לי על אבלציה מספר 4. אני ממש בהתלבטות מה עליי לעשות מכוון שזה לא עוזר אז למה בעצם לעשות שוב אם לא הוכיח את עצמו? האם נגזר עליי להיות כל חיי על כדורים מדללי דם ומאזני דופק מואץ ( אליקוויס , קרדילוק )? האם המדע לא מצא עדיין כדור שיכול לעשות את הפעולה של היפוך חשמלי מבלי לעבור את הפעולה המאוד לא נעימה הזאת ? האם אין טכנולוגיות חדישות שבהן אין חיתוך מפשעה לביצוע האבלציה ? אני שואל את כל השאלות הללו כי אני יחסית צעיר ( בן 43!) ובדרך כלל החרא הזה מגיע לאנשים שמבוגרים ממני ב20 שנה...תודה רבה וסופש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    13/01/2020

ידוע שאנשים עם קרדיומיופטיה היפרטרופית סובלים יותר מהפרעות קצב לב כולל פרפור פרוזדורים. אני לא יודע איפה עברתה את הפעולות, מי ביצע אותן ובאילו טכנולוגיות השתמשו. יש בהחלט טכנולוגיות חדשות שיוצאות כל הזמן ומשפרות את היעילות והבטיחות של הפעולות שלנו. ועדיין, לצערנו, מן הידוע הוא שהמטופלים כמוך, סיכויי הצלחה של האבלציה למנוע הישנות הפרפור הם נמוכים יותר ביחס לאנשים עם לב תקין. במקרה, תחום המומחיות שלי הוא ספציפית הנושא של פרפור פרוזדורים ואני גם חוקר את הנושא של פרפור במטופלים עם הקרדיומיופטיה שלך. כדי לחוות חוות דעת יותר רצינית ולתת המלצות אני חייב לראות את המסמכים של הפעולות הקודמות ובדיקות נוספות כמו אקו לב. אתה מוזמן לפנות אלי (תמצא טלפון ברשת) לייעוץ מסודר. החלטה על אבלציה רביעית היא בהחלט לא משהו שכיח וצריך לבדוק לעומק עד כמה היא תוכל לעזור לך אל מול הסיכונים בפעולה שגם הם שכיחים יותר במטופלים עם היפרטרופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו