טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה ד"ר. הרגעת אותי. עוד 2 שאלות בבקשה- 1. לאיזה טיפול התכוונת שיכולים לתת אם לפי ההולטר יראו שיש הרבה פעימות? טיפול תרופתי? שאלה שניה- אני סובלת מרפלוקס ומהקיבה. האם נוטלת אומפרדקס או לנטון האם יש קשר בין פעימה מוקדמת לקיבה? והאם התרופות שאני לוקחת יכולות לגרום לתופעה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הילה שלום, אין טעם בתשובות לשאלות היפוטתיות של מה עם... ברפואה האופציות הן תמיד קשורות למאפיינים ספציפיים של הבעיה הרפואית. צריך לדעת איזה סוג פעימות, מה התדירות, מה המיקום שמהן מגיעות. ממליץ לעשות הולטר ולהתיעץ איתי או עם מומחה אחד בתחום. אין קשר ישיר בין הקיבה או התרופות שאת נוטלת להפרעות קצב לב. לעיתים ירידה בריכוז המגנזיום בדם (שהתרופות הללו יכולות לתרום לה) יכולה ״לעודד״ הפרעות קצב אזל זה משהו נדיר וקשור לשימוש ארוך טווח בתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר