טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, גבר בן 47. ביצעתי הולטר שבוע שעבר. מצרף תמונה של סיכום דוח התוצאות. 3 שאלות: 1. האם אני צריך לדאוג בקשר ל2 ההפסקות למשך יותר מ2.5 שניות? 2. האם 6 הפרעות קצב ב 24 שעות מדידה זה נורמלי? 3. האם 44 פעימות לדקה בזמן שינה זה נורמלי?
יש לציין שגם לאמא שלי יש את אותה יכולת טבעית לחיות עם מתחת ל 50 פעימות לדקה בזמן מנוחה. והיו לה הפרעות קצב בגילי. כיום היא עם קוצב לב - כך שיש מצב שזה תורשתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לי לענות בלי שיש לי את הבדיקה המלאה. קודם כל 6 זה לא הפרעות קצב לב אלא פעימות מוקדמות. אין כל משמעות לממצא זה שניתן למצוא אצל כל מי שעושה הולטר. לגבי הפאוזות, כנראה שזאת לא בעיה בגלל שזה בלילה, אבל שוב, כדי לחוות חוות דעת רצינית אני צריך לראות את הרישומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר