טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמא שלי עברה אבלציה לפני כשלושה ימים, מאז סובלת מקוצר נשימה, חוסר תאבון ומתקשה ללכת מרחק קצר ביותר. היא סבלה מאותם תסמינים לפני השחרור ובכל זאת שוחררה הביתה, האם זה סביר? מה מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יורם שלום, איני מכיר את המקרה לפרטיו, אני אנחש שעברה צריבה לפרפור פרוזדורים? מטופלים שונים עוברים את הפעולות הללו עם תלונות שונות אחריהן (ויש כאלה ללא כל תלונות). התסמינים שאתה מתאר מצריכים בירור, ממליץ לפנות לרופא שעשה את הצריבה ולהתייעץ. הייתי ממליץ לבצע אקו לב בהקדם לוודא שהתסמינים אינם קשורים לסיבוך של הפעולה שגורם להצטברות נוזל סביב הלב. בכל מקרה, אין ביכולתי לתת עיצה טובה מעל לדפים אלו בלי להכיר את המקרה והפרטים לעומק, הכי טוב שתתיעצו עם הרופא שביצע את הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר