טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 40, בריאה, לא מעשנת, סובלת כבר שנתיים מפעימות מוקדמות. ביצעתי הרבה הולטרים ואקו לב והכל תקין הרופאים אומרים לי שזה כלום ושום דבר, לפני יומיים הרגשתי שהפעימה הייתה סוג של כמו רטט בלב ושמתי את היד להרגיש דופק. הרגשתי אותו במהירות ואחרי כמה שניות חזר למצב רגיל, מה הסיכוי שעברתי פרפור פרוזדורים בגילי? אני מתה מפחד לא לקבל מההפרעה הזאת דום לב... איך ניתן לגלות האם אני באמת עוברת פרפור בכל פעם, ואילו פעימות מוקדמות ולא מסוכנות ולא יהיו מסוכנות אך פעם? זה תחושה כאילו הלב נעצר וזה מפחיד מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעימות עלייתיות מוקדמות הינן ממצא שכיח ביותר! כמעט ואין מטופל שעושה הולטר שאין לא כמות כזאת או אחרת של פעימות מוקדמות. מי שיש לו המון פעימות כאלה, יש יותר סיכוי שיפתח פרפור פרוזדורים בעתיד. מה שאת מתארת לא יכול להיות פרפור כי ההגדרה שלו מחייבת ארוע של 30 שניות, ואת מתארת ארועים קצרים. בגיל הצעיר זה מאוד נדיר בעל מקרה. ממליץ להיוועץ במומחה להפרעות קצב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר