בדיקת הולטר ותוצאות תקינות למרות תחושה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר ותוצאות תקינות למרות תחושה אחרת
    ליאת
    15/08/2020

ד"ר שלום, אני בת 40, ביצעתי בדיקת הולטר והרגשתי הרבה פעימות ורטט בלב בזמן ההולטר. אני מצרפת לך את הבדיקה, היא יצאה תקינה ואפילו לא אחת!
    האם זה היה רק בראש שלי?
    או האם ההולטר לא היה מורכב טוב על הגוף? למרות שאני מאמינה שהיו שמים לב שהוא לא מורכב טוב על הגוף? איזה הסבר יש לזה שאני ממש הרגשתי אפילו ביד נגעתי והרגשתי אי סדירות ועדיין זה תקין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    26/09/2020

היי ליאת,
    לעיתים קרובות קורה שאותן התחושות שאת חשה ומתלוננת עליהן, פשוט ״לא מופיעות לעבודה״ ביום של ההולטר. זה לא אומר שאין הפרעות בקצב לב, פשוט לעיתים קשה ״לתפוס״ אותן.
    במצבים מסימיים אנחנו ממליצים על אמצעים אחרים לניטור יותר ממושך, לא 24 שעות, שיש יותר סיכוי ש״יתפוס״ את הפרעת הקצב. ממליץ להתיעץ איתי או עם מומחה אחר בתחום להמלצות להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות apcs

ליאת
    27/09/2020

דר גיא אני מתכוונת שבזמן שההולטר היה על הגוף הרגשתי את הפעילות אך עדיין זה לא נרשם מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו