פעימה מוקדמת במצב של בעיה מולדת - wpw

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימה מוקדמת במצב של בעיה מולדת - wpw
    עידו
    18/09/2020

שלום דוקטור. לפני 5 שנים עברתי אבלציה מוצלחות עקב בעיה מולדת שנולדתי איתה בשם wpw. עברתי די הרבה התקפי svt, כיום מרגיש יותר טוב בהרבה, אבל לפעמים יש לי כמו פעימה מוקדמת, ממש לפחות משנייה זה בדיוק כמו התקף svt לפעימה היום לא חזר לי התקף svt רצוף מעל ל-5 שנים, האם גם יש קשר לקושי בנשימה שאני חווה לאחרונה? למרות שעשיתי בדיקת מאמץ והקדיולוג אומר שאין כלום, חשוב לציין שאני די חרדתי, אשמח לתשובה דוקטור בנוגע לפעימה מוקדמת והקוצר נשימה תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    26/09/2020

פעימות מוקדמות הינן לרוב חסרות כל סיכון או משמעות בריאותית. אלא אם יש המון פעימות מוקדמות, אין סיבה שתסבול מקוצר נשימה בגלל הפעימות. אני לא מדבר על ״מחנק״ רגעי שיכולה פעימה מוקדמת לגרום לו, אלא על קוצר נשימה של ממש. בכל מקרה, כדאי להיבדק ע״י מומחה בתחום, אתה מוזמן להתייעץ איתי או עם מישהו אחד בתחום לקבלת המלצות מסודרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו