טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. לפני שנה התחלתי להרגיש דפיקות לב אז הלכתי לעשות בדיקת דם אקג הולטר והכל היה תקין מאז אני מרגיש את הדפיקות לפעמים. לפני שבוע בערב בדקתי לחץ דם שהיה תקין אבל ראיתי דופק 55 ואז בדקתי בבוקר כשהתעוררתי וגם היה מתחת ל60 ומאז בדקתי כמה פעמים ובגדול בערב ובבוקר מתחת ל60 אמצע היום יותר גבוה מ60. אז בדקתי בהולטר מלפני שנה ראיתי שגם היה מתחת ל60 אבל רק יותר מאוחר בלילה כשכבר ישנתי. רציתי לדעת האם יכול להיות זה בעיה ? בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רק רוצה להוסיף שאני לא בכושר יותר מידי ולפני שנה אחרי שעשיתי את הבדיקות בדקתי את הדופק גיי הרבה זמן והוא היה יותר גבוה באיזור 80-75 בממוצע אז הדופק 55 חדש לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר