טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דוקטור. שמי איתי אני בן 21 וסובל מחרדה ופאניקה מאובחנת מגיל 16 לערך. בשלוש שנים האחרונים מטופל ברסיטל, לפני כחודש שיחקתי כדורגל וכמו תמיד מתרגש תמיד לפני ובמשחק עצמו כאילו אני מופיע מול 40 אלף איש, במהלך המשחק דפק לי הלב במהירות גבוהה כמו ההתקף חרדה הראשון, נאלצתי ללכת למיון ובמיון אמרו שהטרופונין יצא גבוה לכן השאירו אותי לבדיקות אקג, הולטר, מאמץ, ואקו שבכולן הבדיקות יצאו תקינות, כשבוע אחריי יצא לי לחוות פתאום דפיקה חזקה, או כאילו הפעימה נעצרת וברוך השם התחלתי לעשות ספורט ומרגיש יותר טוב פחות מתרגש מסיטואציות ופחות לחוץ. גם קורה לי שאני מתעורר בלילה נשימה עמוקה ובהלה. לפי איך שאני מכיר את עצמי זה מגיע לי מהתרגשות, נניח גם שאני יוצא לדייט אני מתרגש המון לפני ופתאום מרגיש את ההרגשה שהלב נעצר או שהלב דופק לא סדיר או מהר. האם אתה יכול להרגיע אותי בזה שגם ההרגשות שקורות לי בלב הדופק הלא סדיר וההרגשות האלה הם מחרדה ולחץ. תודה רבה דוקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר