מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר של כ-120 פעימות לדקה במנוחהדניאל06/01/2009
שלום רב,
מזה תקופה ארוכה שאני סובל מדופק מהיר של כ-120 פעימות לדקה במנוחה. יש לציין שאינני לחוץ או חרד אלא להיפך ותפקוד בלוטת התריס שלי תקין.
בבדיקת א.ק.ג נמצאה "סינוס טכיקרדיה" ובאקו לב: "אנאוריזמה של המחיצה הבין עלייתית"......
מה יכול להסביר את הסיבה לדופק המהיר אם רמת ההמוגלובין שלי תקינה??? (יש לי קצת חוסר ברזל)
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מחמוד סולימאן08/01/2009שלום רב,
דופק מהיר מסוג סינוס טכיקרדיה בד"כ נובע מסיבה לבבית או חוץ לבבית. אני מניח שנשללו סיבות לא לבביות כגון בעיה בבלוטת התריס או אנימיה. לגבי סיבות לבביות זה יכול להיות משני לפגיעה בשריר הלב אך אצלך התפקוד הוא תקין. אניורזמה של המחיצה הבין עלייתית אינה סיבה לכך. ברב המקרים האלה, במיחוד בגיל הצעיר, אין סיבה לכך ואז מדובר "בסינוס טכיקרדיה שאינה הולמת- inappropriate sinus tachycardia". זהו מצב שפיר אך מציק. לעיתים אנו ממליצים על טפול בחוסמי ביטא וזה גם תלוי ברצון החולה. דופק מהיר מאוד לתקופה ממושכת עלול לפגוע בתפקוד של הלב ולכן ממולץ להיות במעקב של קרדיולוגי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)