מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר ולחץ דם גבוהלימונית17/01/2009
לרופאים שלום, בת 42.5, סובלת תקופה ארוכה מאוד מכאבי ראש וחולשה, לאחרונה הכאבים הפכו ליומיומיים וגם רמת הכאב גברה. סוג הכאבים הוא לחץ גדול, מזכיר את הסינוסיטיס. בבדיקות שנמדדו לפני יומיים במנוחה - דופק 120 (נמדד פעמים בהפרש של חצי שעה גם בעזרת מכשיר וגם בבדיקה ידנית של האחות, מול השעון). לחץ דם 138/85 לאחר מכן בוצע א.ק.ג. רופא המשפחה אמר שלפי הא.ק.ג אין משהו מדאיג במיוחד, אך שהערכים של הדופק ולחץ הדם גבוהים, וביקש ממני לבדוק פעמיים נוספות בשבוע הבא. בנוסף, יש לי כולסטרול גבוה. או ליתר דיוק הטוב - נמוך, והרע - גבוה. אני רוצה לציין גם שיש לי FV LIDEN והטרוזיגוטיות מולדת לפרוטאין C. כמו כן, אמי היתה חולת לב (נולדה עם מום בלב ועברה פעמיים ניתוח לב) ובסופו של דבר נפטרה מ-CVA בגיל 57. את בעיית הקרישה שלי גילו הרבה לאחר שנפטרה, ולכן למרות שלא ניתן לבדוק את זה, סביר להניח שזה מהצד של אמי. גם אבי, כשהיה בסביבות גיל 60, קיבל התקף לב ועבר צינתור עם בלון. ברצוני לדעת על מה זה יכול להצביע? איזה כיוון זה יכול להחשיד? והאם תרופות להורדת לחץ דם והאטת הדופק אפשריים בזמן היריון (נמצאת בטיפולי IVF). בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מחמוד סולימאן19/01/2009שלום רב,
לפי שאלתיך ישנם 3 או 4 דברים אובייקטיביים: כאבי ראש, בעית קרישה, ל"ד גבוה ודופק מהיר. השאלה האם יש קשר בינהם. ערך לחץ דם של 138/85 אינו ממש גבוה וזה לעיתים מושפע ממצבי מתח. גם כן הדופק המהיר לעיתים קרובות מושפע ממתח נפשי. חשוב לחזור על מדידות אלה לפי המלצת רופא המשפחה. במידה ויוחלט על צורך בטפול- בהחלט יש תרופות למטרה זו שהן בטוחות בהריון. צריך לבדוק אם אין קשר בין קרשיות היתר וכאבי הראש.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
לימונית20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)