המשך הפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הפרעות קצב
    חוה נתיב
    21/01/2009

בבדיקת הולטר של חודש אוקטובר נצפו פעימות מוקדמות חדריות מונופוקליות רבות חלקן בצורת ביבמיניה וטריגמיניה בעיקר בשעות העירנות, לא נצפו טכיאריטמיות ברדיאריטמיות או הפרעות הולכה. אני מטופלת בנאובלוק 25 בבוקר 25 בערב טיטריס בוקר וערב ואלדספרון בבוקר כל נובמבר דצמבר לא הרגשתי ההפרעות מיוחדות חזרתי לאחר 3 חודשי מחלה לעבודתי שזה עסק משפחתי שהיה שייך לאבי ז"ל ומאז שוב אני מרגישה בהפרעות כשהגעתי לביח תפקוד חדר שמאל היה 10% לאחר כמה ימים עלה ל45-50 והיום לאחר האקו גדול מ 55%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הפרעות קצב

הוספת תגובה

• תשובה לחווה נתיב

פרופ` מיכאל אלדר
    21/01/2009

האם עברת ברור לסיבת הירידה הבולטת בתפקוד הלב? יש לשלול מחלה כלילית ע"י אקו במאמץ או מפוי לב במאמץ.
    יתכן שמדובר בירידה בתפקוד עקב הפרעות הקצב. אני מציע לעשות א.ק.ג. מלא בזמן שיש הפרעות קצב וכן הולטר 12 חיבורים (יש בחלק מקופות החולים וכן במרפאת הפרעות קצב בבי"ח שיבא).
    בהתאם לתוצאות הבדיקות הנ"ל יהיה מקום לשקול טיפול אנטי אריתמי (תרופות נגד הפרעות קצב) או טיפול באמצעות צריבה (אבלציה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו