מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך הפרעות קצבחוה נתיב21/01/2009
בבדיקת הולטר של חודש אוקטובר נצפו פעימות מוקדמות חדריות מונופוקליות רבות חלקן בצורת ביבמיניה וטריגמיניה בעיקר בשעות העירנות, לא נצפו טכיאריטמיות ברדיאריטמיות או הפרעות הולכה. אני מטופלת בנאובלוק 25 בבוקר 25 בערב טיטריס בוקר וערב ואלדספרון בבוקר כל נובמבר דצמבר לא הרגשתי ההפרעות מיוחדות חזרתי לאחר 3 חודשי מחלה לעבודתי שזה עסק משפחתי שהיה שייך לאבי ז"ל ומאז שוב אני מרגישה בהפרעות כשהגעתי לביח תפקוד חדר שמאל היה 10% לאחר כמה ימים עלה ל45-50 והיום לאחר האקו גדול מ 55%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחווה נתיב
פרופ` מיכאל אלדר21/01/2009האם עברת ברור לסיבת הירידה הבולטת בתפקוד הלב? יש לשלול מחלה כלילית ע"י אקו במאמץ או מפוי לב במאמץ.
יתכן שמדובר בירידה בתפקוד עקב הפרעות הקצב. אני מציע לעשות א.ק.ג. מלא בזמן שיש הפרעות קצב וכן הולטר 12 חיבורים (יש בחלק מקופות החולים וכן במרפאת הפרעות קצב בבי"ח שיבא).
בהתאם לתוצאות הבדיקות הנ"ל יהיה מקום לשקול טיפול אנטי אריתמי (תרופות נגד הפרעות קצב) או טיפול באמצעות צריבה (אבלציה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)