מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- s.v.tיעל26/02/2009
שלום! אני בת 52 וסובלת מ-s.v.t לפעמים ההתקפים הם לעיתים קרובות, פעם ב-3 שבועות ולפעמים עוברים חדשיים שלושה ללא כל התקף. בד"כ ההתקפים קצרים 5 עד 15 דקות ולרוב אני מצליחה לעצור אותם בעצמי ע"י הפעלת לחץ. (הייתי במעקב בתה"ש, והוצע לי כמובן לע בור אבלציה, אך בשלב זה החלטתי שלא, כמו-כן אינני מטופלת בכדורים כלשהם) אתמול קיבלתי התקף שלקח 45 דקות, שבתחילתו מאחר והייתי ברחוב ולא הייתה לי אפשרות להתיישב או לשכב המשכתי ללכת למרות הקושי במשך כ-10 דקות. כמו-כן הוא לווה גם בתחושת כאב בחלק העליון של החזה קרוב לצוואר. שאלותי הן: 1. האם בכך שהלכתי ברגל ולא עצרתי אני יכולה לגרום נזק? 2. האם זהו פרק זמן ארוך להתקף ויש צורך לעשות בדיקה כלשהי לאחריו? 3. האם כדורי דופסטון (פרוגסטרון) שאני נוטלת עכשיו יכולים לעודד התקפים? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
פרופ` מיכאל אלדר01/03/2009מכיוון שאת חשה ברע בעת התקף SVT , אני ממליץ לך להמנע ממאמץ בעת התקף.
הייתי מתיעץ עם קרדיולוג ביחס למשמעות של תעוקת החזה בזמן ההתקף.
איני חושב שכדורי הדופסטון מעודדים התקפים.
אני ממליץ לך לשקול ברצינות אבלציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)