הפרעת קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב
    נעמה
    05/03/2009

בת 53. בהולטר-לב ראו הפרעות קצב רבות הן בחדרים והן בפרוזדורים. קרדיולוג אמר שאם זה מאד מאד יפריע לי ממליץ אבלציה. לפי ההולטר לא דחוף מאד לעשות. אני כרגע דוחה את זה כי אפשר לסבול.. . שאלותי: א. האם זה לא מסוכן לחיות כל חיי עם הפרעות קצב, לא יכולים פתאום לקבל התקף לב???. ב. מדוע כל מאמץ פיזי או לחץ נפשי/ריגשי= מייד מרגישה שהלב משתולל, הפעימות המוקדמות נכנסות לפעולה, מדוע????, האם זה מראה שהלב כבר חולה????. בזמן מנוחה- אין לי כלל וכלל הפרעת קצב.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב

הוספת תגובה

• סמדר

פרופ` מיכאל אלדר
    05/03/2009

אין קשר בין הפרעות קצב להתקפי לב.
    ישנן הפרעות קצב שרגישות לאדרנלין המשתחרר לדם בעת לחץ נפשי ובמאמץ. הפרטים שספקת על הפרעות הקצב אינם מספיקים ע"מ להתיחס ספציפית לבעיתך.
    אין ביכולתי לקבוע אם הלב שלך חולה, אולם הפרעות קצב אינן מצביעות בהכרח על מחלת לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קצב דפיקות לב

תמי
    16/06/2009

שלום
    אני בת 57 לאחרונה יש דפיקות לב חזקות עשיתי מיפוי לב ואקו לב היה תקין הולטר09.04.7 121-52 ממצוע0667- pvc 14 apb אכן 6vt nsפעימות 160-150 לדקה הולטר נוסף
    14.509 ממצוע42-83 ממוצע754apbהנוסף עברתי נתוח בלוטת התריס ואני מקבלת אלקרוסין התשובה מיא מיפוי לב תקין ואקו תקינם הולטר חוזר על חוסמי ביתא ללא אריתמיה חדרית לאור העדר מחלה סטרוקטוראלית סיכון נמוך אני לוקחת קרדאולוג 2.5 יכול להיות שזה בגלל אלקרוסין יש את התסמנים שיש לי
    בברכה תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו