כאבים ופעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ופעימות מוקדמות
    aviad d
    12/03/2009

כאשר הולטר וארגומטריה עם מספר פעימות מוקדמות שאני את רובם מרגיש והמיפוי ספקט שהיה תקין .מרגיש תעוקה ודופק מאיר במיוחד בעליות יכול להצביע על בעיה בלב לפעמים קושי בנשימה אני בגיל50 וזה מלחיץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ופעימות מוקדמות

הוספת תגובה

• תשובה ל- aviad d

ד''ר מחמוד סולימאן
    15/03/2009

שלום רב
    לא ציינת את סוג הפעימות המוקדמות (מהפרוזדורים או החדרים) ומהי שכיחותן. כמו כן האם היה קשר בין הפעימות המוקדמות והתלונות שלך (תעוקה וקוצר נשימה). בד"כ פעימות מוקדמות אינן גורמות לתעוקת חזה. לרב אתה תרגיש את הפעימה המוקדמת או הפסקה קצרה בדופק לאחר הפעימה. ואם הפעימות הן ברצף, אז תרגיש דופק מהיר.
    מפוי לב תקין שולל, בסבירות גבוה יחסית, נוכחות מחלה בעורקי הלב.
    לשאלתך, נוכחות פעימות מוקדמות ברב המקרים אינה מצביעה על קיום מחלת לב. ממליץ לבצע בדיקת אקו לב (אם טרם בוצעה) ולהוועץ ברופא קרדיולוג מומחה בהפרעות קצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

aviad d
    16/03/2009

בהולטר נצפו 54 VPCS ו 1 APCS הם אני צריך להיות מודאג אני בגיל 50 במה זה תלוי הפעימות . יש לציין שאני מרגיש כאשר זה מתרחש .לפני שנה אקו תקין . ומיפוי עם תליום תקין למעת הפעימות לפעמים תחושה לא נעימה בחזה עם כאבים קלים האם יש סיבה לדאגה תשובתכם תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו