מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קצב חדריות מרובות ששמם ביגמיניה וטריגמיניהעינבר21/03/2009
שלום רב לכולם
מאז גיל 18 איבחנו אצלי הפרעות קצב חדריות מרובות ששמם ביגמיניה וטריגמיניה וCUPLETS ו VPBS כמות ההפרעות עמדה על 33000 ליום כמו כן עברתי פעמיים אבלציות מוצלחות ביותר 100אחוז והכול חזר חזרה כאילו לא נעשה דבר שיש לציין שההפרעות גרמו לי עילפונות תת לחץ דם וסחרחורות וחולשה בעברי מיגוון תרופות נכשלו בעבר כגון סוטלול ואיקקור איקפרס ורופרס נורמיטן ריתמקס וכו (מטופלת של פרופ גליקסון) האבלציות בוצע באזור RVOT\LVOT VT לאחר האבלציה השניה לאחר כחודש הוחלט לבצע הולטר חדש ששם ניצפו הפרעות קצב חדריות מרובות כוללות ביגמיניות במקביל בובלת מ POTS וכן מסינוס טכיקרדיה מטופלת תרופתית
לפני כשלוש שנים בערך בביקורת שיגרתית אצל קרדיולוג הועלה חשד שיש לי מחלה שנקראת ARVD בוצע MRI לב ששם טועניים כי יש חשד ל CMP מסוים שמערב את שני חדרי הלב אך הקרדיולוג שלי לא ידע להחליט והשאיר הכול כמו שהוא ואמר הבעיה העיקרית חשד ל ARVD אין אפשרות לשלול
וכן אני מטופלת בטמבוקור 100מ"ג 2 פעמיים ביום דרלין 20 מ"ג 3 פעמיים ביום גוטרון 5 פעמיים ביום של 2.5 מ"ג וקלכיצין 4 פעמיים ביום של 0.5 מ"ג
לאחרונה בוצע הולטר ששם יש VPBS 40 ליום אך זה לא כול כך מפריע לי
האם אני סובלת מהמחלה שהוזכרה ?
איך קוראים להפרעת קצב שממנה אני סובלת ע"פ האבלציה ?
מה לעשות להישאר ככה כמו כן אני לא במעקב קרדיולוגי כבר שנה מהסיבה שאין מה לעשות איתי כך נאמר לי
מה דעתכם ?
בברכה
נ.ב אשמח לכתוב את דוח הMRI במידה ותיצו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
פרופ` מיכאל אלדר22/03/2009מאחר שמדובר בבעיה די מורכבת ומאחר שמזה כשנה את לא במעקב, אני מציע לחזור למרפאת הפרעות הקצב בשיבא להערכה חוזרת לצורך אבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)