הפרעות קצב חדריות מרובות ששמם ביגמיניה וטריגמיניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב חדריות מרובות ששמם ביגמיניה וטריגמיניה
    עינבר
    21/03/2009

שלום רב לכולם

מאז גיל 18 איבחנו אצלי הפרעות קצב חדריות מרובות ששמם ביגמיניה וטריגמיניה וCUPLETS ו VPBS כמות ההפרעות עמדה על 33000 ליום כמו כן עברתי פעמיים אבלציות מוצלחות ביותר 100אחוז והכול חזר חזרה כאילו לא נעשה דבר שיש לציין שההפרעות גרמו לי עילפונות תת לחץ דם וסחרחורות וחולשה בעברי מיגוון תרופות נכשלו בעבר כגון סוטלול ואיקקור איקפרס ורופרס נורמיטן ריתמקס וכו (מטופלת של פרופ גליקסון) האבלציות בוצע באזור RVOT\LVOT VT לאחר האבלציה השניה לאחר כחודש הוחלט לבצע הולטר חדש ששם ניצפו הפרעות קצב חדריות מרובות כוללות ביגמיניות במקביל בובלת מ POTS וכן מסינוס טכיקרדיה מטופלת תרופתית

לפני כשלוש שנים בערך בביקורת שיגרתית אצל קרדיולוג הועלה חשד שיש לי מחלה שנקראת ARVD בוצע MRI לב ששם טועניים כי יש חשד ל CMP מסוים שמערב את שני חדרי הלב אך הקרדיולוג שלי לא ידע להחליט והשאיר הכול כמו שהוא ואמר הבעיה העיקרית חשד ל ARVD אין אפשרות לשלול

וכן אני מטופלת בטמבוקור 100מ"ג 2 פעמיים ביום דרלין 20 מ"ג 3 פעמיים ביום גוטרון 5 פעמיים ביום של 2.5 מ"ג וקלכיצין 4 פעמיים ביום של 0.5 מ"ג

לאחרונה בוצע הולטר ששם יש VPBS 40 ליום אך זה לא כול כך מפריע לי

האם אני סובלת מהמחלה שהוזכרה ?
    איך קוראים להפרעת קצב שממנה אני סובלת ע"פ האבלציה ?

מה לעשות להישאר ככה כמו כן אני לא במעקב קרדיולוגי כבר שנה מהסיבה שאין מה לעשות איתי כך נאמר לי

מה דעתכם ?

בברכה

נ.ב אשמח לכתוב את דוח הMRI במידה ותיצו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרעות

פרופ` מיכאל אלדר
    22/03/2009

מאחר שמדובר בבעיה די מורכבת ומאחר שמזה כשנה את לא במעקב, אני מציע לחזור למרפאת הפרעות הקצב בשיבא להערכה חוזרת לצורך אבחון וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו