מגנזיום להפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום להפרעות קצב
    שוקי
    21/04/2009

שלום ד"ר
    מגיל 15 (כיום בן 59) סבלתי מפרפור פרוזדורים ומפעימות מוקדמות ולא מעט אישפוזים, שלא לדבר על אפס פעילות גופנית, וכמוני, גם שלושת אחיי ואחותי שסבלו מאותה בעייה.
    לפני שלוש שנים עברתי אבלציה באיכילוב שעזרה אך במעט הפירפורים הופיעו כמעט כל יום והפעימות המוקדמות ליוו אותי כל הזמן. טופלתי ב -200 מ"ר טמבוקור ו -100 נורמיטן ביום אך כמו שכתבתי זה לא עזר. לאחר שהתחלתי להכנס לעובי הקורה וניסיתי להבין מדוע רוב הפרעות הקצב קורות בערב ועוד מסקנות שלא אפרט כרגע, הגעתי למסקנה שמה שחסר לי בגוף בסוף היום זה מגנזיום. התחלתי לקחת 250 מ"ג פעמיים ביום וכמו במטה קסמים כל התופעות נעלמו כלא היו!
    התחלתי לשחות כל יום שעה בלי הפסק בקצב שלא היה מבייש אף צעירים ובריאים, בראותי כי טוב המלצתי לבני משפחתי לקחת את המגנזיום ולכולם בלי יוצא מהכלל נעלמו הפרעות הקצב למיניהם.
    מאז קרוב ל -50 חולים המלצתי והכן 100% הצלחה!!! אני יודע שבבית הספר לרפואה לא בדיוק מלמדים על נושא תוספי המזון. האם אין מקום לנסות ולתת מגנזיום לחולים, הרי כל הרפואה מושתת על ניסוי וטעייה. אשמח לתשובה ואשמח לשתף אותך בקורות אותי. 0503397020 שוקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום להפרעות קצב

הוספת תגובה

• שאלה לשוקי מגנזיום

שושנה
    13/03/2012

שלום שוקי, מה שאתה מספר מרתק. אם נשתמש בחוכמת ההמונים, צריך להתיחס לדבריך לא רק בהתפעלות, אלא בהערכה.
    אנא ספר לי, איך הגעת ללקיחת מגנזיום. מאיפה הרעיון?
    מדי פעם אני לוקחת כי יש לי עויתות שריריות בשוקיים ובכפות הרגליים. משהו כמו כשנכנסים לים למים קרים. כיוון שאף רופא לא מבין על מה אני מדברת. איני לוקת רצוף. גם לי יש הפרעות קצב, פעימות מוקדמות ופרפור פרוזדורים התגלה בבדיקת ארגומטריה.
    אנא ספר לי מה שאתה יודע. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשוקי

ד''ר מחמוד סולימאן
    21/04/2009

זה מאוד מעניין מה שאתה מספר. אני אישית אין לי נסיון בזה ולא יודע אם לאחרים יש. לפי מיטב ידעתי אין לזה בסיס מדעי אבל הנושא שווה בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוקי

פרופ` מיכאל אלדר
    22/04/2009

שלום רב,
    במחלקתי בתל השומר ישנו מומחה בנוןשא (ד"ר שכטר). אני אעביר אליו את מכתבך והוא יהיה איתך בקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתעדכן בפרטי התשובה

מיכל
    01/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום להפרעות בקצב הלב

אבי שגיא
    31/08/2009

קראתי את כל מה שכתבת ומקרה דומה ביותר קרה לי
    סבלתי שנים רבות מהפרעות קצב יומיומיות בעיקר בשעות הערב והלילה
    נועצתי וניבדקתי אצל טובי "המומחים והפרופסורים" בארץ ואף נעשה בי ניסוי באבלציה.
    מילא ללא הצלחה, נגרם לי נזק בלתי הפיך ובמזל גדול היום אני ללא קוצב.
    לפני כשנה וחצי נסעתי לבקר חבר בפתח תקוה ומתחת לחנות היתה חנות טבעונית בניהול ד"ר טופר
    ניגשתי אליו ולאחר שגוללתי את היסטורית ההפרעות קצב שלי הוא המליץ לי בודאות מוחלטת
    להתחיל ולצרוך מגנזיום במציצה ,וראה איזה פלא שלושה או ארבעה ימים לאחר נטילת המגנזיום
    הפסיקו לי כל הבעיות ל ח ל ו ט י ן חבל מאוד שכל הפרופסורים למינהם לא ידעו זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אבי

מירב
    03/03/2012

האם אתה מקבל מיילים של תגובות באתר למה שכתבת?

תודה
    מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום להפרעות בקצב הלב

אבי שגיא
    31/08/2009

קראתי את כל מה שכתבת ומקרה דומה ביותר קרה לי
    סבלתי שנים רבות מהפרעות קצב יומיומיות בעיקר בשעות הערב והלילה
    נועצתי וניבדקתי אצל טובי "המומחים והפרופסורים" בארץ ואף נעשה בי ניסוי באבלציה.
    מילא ללא הצלחה, נגרם לי נזק בלתי הפיך ובמזל גדול היום אני ללא קוצב.
    לפני כשנה וחצי נסעתי לבקר חבר בפתח תקוה ומתחת לחנות היתה חנות טבעונית בניהול ד"ר טופר
    ניגשתי אליו ולאחר שגוללתי את היסטורית ההפרעות קצב שלי הוא המליץ לי בודאות מוחלטת
    להתחיל ולצרוך מגנזיום במציצה ,וראה איזה פלא שלושה או ארבעה ימים לאחר נטילת המגנזיום
    הפסיקו לי כל הבעיות ל ח ל ו ט י ן חבל מאוד שכל הפרופסורים למינהם לא ידעו זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו