דוקטורים שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטורים שלום
    סיון
    24/04/2009

יש לי בעיה בן זוגי בן 28 סובל מפעימות חדריות מרובות מרגיש טוב בזמן הדפיקות עבר ארגומטריה תקינה סיכום כושר טוב לא ניצפו הפרעות הולכה לא קצב כלום הכל תקין עבר הולטר לפני כמה חודשים לא נימצאה ולו הפרעת קצב אחד רק קטעים של סינוס אריתמיה עם 4 דרופ ביטס אבל בזמן ההולטר לא נימצאו לא apcs ולא pvcs ולא הפרעות הולכה לאחר כמה חודשים התדירות של הפעימות גדלו ממש המון כל היום והוא אומר שהרגיש אותן רצופות כתוצאה מכך נילחץ ופנה למיון שם החליטו לעשות בדיקות עשו צילום חזה יצא תקין גודל לב רגיל לקחו אנזים לב יצא תקין עשו אקג היה תקין אבל החליטו להשאירו במעקב אישפוז 48 חיברו אותו למוניטור והאבחנה הייתה אקסטרה אסיסטולות מרובות ממקום חדרי הדופק רגיל 70 עד 80 תמיד גם בזמן ההפרעות והחליטו לשחרר אותו במכתב השיחרור רשמו הכל תקין לא מצריך טיפול תרופתי פשוט שיחררו ואמרו שהכל בסדר למרות שראו פעימות חדריות מרובות גם שלשות השאלה מה עושים הוא סובל מזה ופוחד כל היום משגע אותי מה אני עושה איך אני עוזרת לו ומה האבחנה שלך ממה שאתה מבין ממה שרשמתי תודה לכם מראש סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטורים שלום

הוספת תגובה

• לסיון

פרופ` מיכאל אלדר
    24/04/2009

על פניו נראה שלא מדובר בבעיה המסכנת את חייו. אם הוא סובל מהפעימות האלו - יש לרשום אותן באקג מלא ולפנות למומחה להפרעות קצב כדי לבחון אם הן מתאימות לטיפול בצריבה. אם לחלוטין אינו סובל - ניתן ככל הנראה להסתפק במעקב של הולטר ואקו פעם ב 6-12 חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו