אקו לב במאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב במאמץ
    ענת
    08/05/2009

אני בסביבות גיל ה-50, לפני כ-4 חודשים עשו לי הולטר-לב בגלל שהרגשתי הפרעות קצב. אכן הבדיקה אראתה הפרעות קצב רבות, אך הקרדיולוג אמר אם זה מאד מאד יפריע לי יש לשקול אבלציה. אחרי שקיבלתי ממנו 10 מ"ג דראלין לחודש ימים- הרוחות נרגעו. והפסקתי מדעת עצמי להמשיך לקחת דראלין היות ואני מרגישה טוב. ומסתדרת בלי זה. ורופא המשפחה אמר שבמקרה וארגיש כעין קפיצות בלב- אקח כדור אחד דראלין. (למקרה הצורך). שמתי לב, רק אם אני מאד מתעייפת פיזית- הפעימות המוקדמות נכנסות לפעולה לזמן קצר.וזה עובר בלי שום טפול תרופתי. למדתי לחיות עם זה. היה לי ביקורת אצל הקרדיולוג איני מבינה מדוע שולח אותי לעשות אקו לב במאמץ, מה זה נותן "אקו-לב במאמץ"?, בעבר הרחוק עשיתי אקו לב רגיל ואראה הפרעה דיאסטלית 2 והשאר תקין. ומה פירוש המילה שכתב לרופא המשפחה: "החולה אספטומטית" - מה זה האות א,? ולמרות זאת שולח אותי לאקו לב במאמץ, מה הבדיקה הזאת מראה?. מצטערת על האריכות ותודה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו לב במאמץ

הוספת תגובה

• ליעל

פרופ` מיכאל אלדר
    08/05/2009

אסימפטומטית משמעותו ללא סימפטומים, כלומר את חשה בריאה..
    בדיקת אקו לב במאמץ נועדה לבחון אם יש שינויים בהתכווצות הלב או בפעילות המסתמים במאמץ. יש לשאול את הקרדיולוג ששלח אותך מדוע את זקוקה לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו