מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת לגבי הפרעות קצב במאמץדודי21/05/2009
שלום רב
בן 31 עשיתי בדיקת ארגומטריה כבדיקת סקר
התוצאות של הבדיקה
ממצאים ב א.ק.ג. במאמץ:שינויים ב ST-T :לא
הפרעות קצב במאמץ:38PACS
הפרעות בהולכה :לא
סיכום קליני לארגומטריה: תקינה פרט להפרעות קצב
המלצות :הולטר לבירור הפרעות קצב בחיי היום יום
אני מבין לפי תשובתכם שהממצא חסר משמעות קלינית - השאלה לגבי פעילות בחדר כושר הכושר הגופני שלי הוא בינוני האם אני יכול להתאמן ללא חשש
בברכה ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון לבעייתך
שוקי23/05/2009אינני רופא אך חקרתי במשך שנים את תופעת הפרעות הקצב למיניהם והגעתי למסקנה חד משמעית שיש מכנה משותף לסובלים מהפרעות קצב הלב - המחסור במגנזיום. בדיקת דם אינה מדוייקת היות ורק 1% מסך המגנזיום בגוף נמצא בדם, יתרת המגנזיום נמצאת בתוך תאי הגוף. בדיקה תוך תאית היא בדיקה יקרה, ( כמה מאות דולרים) ולוקח זמן רב עד שמקבלים תשובה. מתן תוספת של כ -500 מ"ג ביום, רוב תופעות אלו נעלמות.(לא מומלץ לסובלים מתפקוד כליות לקוי) מעל 50 חולים (לשעבר) שנוטלים מגנזיום בהצעתי על בסיס יומי אינם סובלים יותר מהפרעות קצב או מפעימות מוקדמות, כולל נערה בת 18 שסבלה מ – s.v.t שאחת לשבועיים הייתה מפונת לבית החולים והייתה מועמדת אף לאבלציה. כל אלו אינם סובלים יותר מהפרעות קצב.
סבלתי ומפעימות מוקדמות ומפירפור פרוזדורים מגיל 15 (כיום בן 59) כולל אישפוזים רבים, הגבלות גופניות ופעילות גופנית מצומצמת מאוד ואין ספור ניסיונות בקוקטיילים שונים ומשונים ועברתי אבלציה ללא הצלחה. הבעייה היא שבבתי הספר לרפואה לא מלמדים על תוספי מזון ולכן הם מתעלמים מהנושא היות והם פשוט לא יודעים. חברות התרופות שלהם לובי חזק בעולם מתעלמות ביודעין מהנושא היות ואין רווח גלום ביצור המגנזיום. הרווח הוא בתרופות הקונבציונליות.
כיום, לאחר שנתיים שהנני נוטל 500 מ"ג מגנזיום ליום (250 מ"ג בוקר ו- 250 מ"ג בערב) איני סובל יותר מפירפור הפרוזדורים או פעימות מוקדמות, אני שוחה כל יום שעה בלי הפסק בקצב שלא היה מבייש צעירים ובריאים.
מדוע הרפואה הנאורה של היום לא מתעלמת מהאפשרות לתת מגנזיום בהפרעות קצב? מדוע אין לה תשובה לעובדה שרוב הפרעות הקצב קורות בערב או במנוחה לאחר מאמץ? מדוע לא מוכנים להודות לעובדה שמלאי המגנזיום בגוף מדלדל לקראת סוף היום או לאחר הזעה ומאמץ גופני? זו היא הסיבה האמיתית הגורמת לתופעה. כל כך פשוט שהרפואה אינה מסוגלת להודות שיש דברים בגו. מאז שהתחלתי לכתוב בפורומים השונים מתקשרים אלי כמעט כל יום אנשים הסובלים מהפרעות קצב, לשמחתי כל אלו שלוקחים מגנזיום על בסיס קבוע תופעות אלו נעלמו!
שוקי 0503397020 ואשמח לשוחח
נ.ב. אני שמח שכתבותיי אלו מחלחלות לציבור הרופאים, עובדה היא שבתל השומר החלו לתת מגנזיום לסובלים מהפרעות קצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי
פרופ` מיכאל אלדר23/05/2009לפי תוצאות בדיקותיך אתה יכול להתאמן ללא חשש.
כמובן, יש להעלות את העומסהאירובי, ובהתאמה את הכושר הגופני, בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)