הפרעת קצב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב??
    נעמה
    24/05/2009

אני בת 30,בריאה.
    אבי נפטר מדום לב בגיל 49 - בנתיחה לאחר המוות נמצא שהיתה לו חסימה של 80% בעורק הראשי -כמו כן סבל מכולסטרול ולחץ דם גבוהים מאוד.
    לפני שנה אחי נפטר מדום לב בגיל 39 - בשעות הבוקר בזמן מנוחה.-חוץ מזה אין לי מידע לגבי מצבו הרפואי של אח שלי.
    לאחר המקרה עשיתי בדיקות מקיפות הכוללות :בדיקות דם ,אקו לב ,אקו דופלר,הולטר,מבחן מאמץ וכן בדיקות למערכת החשמל של הלב : בדיקת אדוניזין ובדיקה ל QT LONGE
    הבדיקות (כולן) יצאו תקינות.
    לפני חודש התחילו אצלי התקפי דופק מהיר במנוחה -180 לדקה.
    ההתקפים באים והולכים- גם בלילה וגם במהלך היום.
    ביום שהחלו התקפי הדופק המהיר - הגעתי לבית חולים למטרת בדיקות - שם עשו לי שוב אקו לב ,CT אנגיו, צילום רנטגן והכל נמצא תקין.
    שאלתי היא איך יודעים אם יש לי הפרעת קצב ? האם יכול להיות שלאח כל הבדיקות שעשו לי יש לי בעיה שלא איתרו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב??

הוספת תגובה

• לנעמה

רחלה
    24/05/2009

אנ י לא רופא,אבל לצעריי סבלתי מהמון הפרעות קצב ,
    את חייבת להבין שאת באה למרפאה ואין הפרעת קצב ברור שכל הבדיקות יהיו תקינות
    כי אצלך הבעיה היא לא לבבית אלה חשמלית,
    ולכן את חייבת LOOP RECORDER שמקליט את פעימות הלב שלך במשך חודש
    ומתיי שהבעיה תקרה שוב הפעם היא תהיה מוקךט ותוכלי ללכת לרופא עם התרשים "הבעייתי "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה גנטית משפחתית

שוקי
    25/05/2009

גם אבי נפטר בגיל צעיר וכל המשפחה ארבעה אחים ואחות שכולנו סובלים מאותה בעייה של הפרעות קצב, יותר נכון סבלנו, היום תודה לאל לא.
    אינני רופא. אך בהחלט אוכל לפתור את הבעייה שלך
    שוקי 0503397020

אשמח לשוחח, אני עושה זאת בהתנדבות ולא למטרות רווח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו