מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קצב??נעמה24/05/2009
אני בת 30,בריאה.
אבי נפטר מדום לב בגיל 49 - בנתיחה לאחר המוות נמצא שהיתה לו חסימה של 80% בעורק הראשי -כמו כן סבל מכולסטרול ולחץ דם גבוהים מאוד.
לפני שנה אחי נפטר מדום לב בגיל 39 - בשעות הבוקר בזמן מנוחה.-חוץ מזה אין לי מידע לגבי מצבו הרפואי של אח שלי.
לאחר המקרה עשיתי בדיקות מקיפות הכוללות :בדיקות דם ,אקו לב ,אקו דופלר,הולטר,מבחן מאמץ וכן בדיקות למערכת החשמל של הלב : בדיקת אדוניזין ובדיקה ל QT LONGE
הבדיקות (כולן) יצאו תקינות.
לפני חודש התחילו אצלי התקפי דופק מהיר במנוחה -180 לדקה.
ההתקפים באים והולכים- גם בלילה וגם במהלך היום.
ביום שהחלו התקפי הדופק המהיר - הגעתי לבית חולים למטרת בדיקות - שם עשו לי שוב אקו לב ,CT אנגיו, צילום רנטגן והכל נמצא תקין.
שאלתי היא איך יודעים אם יש לי הפרעת קצב ? האם יכול להיות שלאח כל הבדיקות שעשו לי יש לי בעיה שלא איתרו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
רחלה24/05/2009אנ י לא רופא,אבל לצעריי סבלתי מהמון הפרעות קצב ,
את חייבת להבין שאת באה למרפאה ואין הפרעת קצב ברור שכל הבדיקות יהיו תקינות
כי אצלך הבעיה היא לא לבבית אלה חשמלית,
ולכן את חייבת LOOP RECORDER שמקליט את פעימות הלב שלך במשך חודש
ומתיי שהבעיה תקרה שוב הפעם היא תהיה מוקךט ותוכלי ללכת לרופא עם התרשים "הבעייתי "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה גנטית משפחתית
שוקי25/05/2009גם אבי נפטר בגיל צעיר וכל המשפחה ארבעה אחים ואחות שכולנו סובלים מאותה בעייה של הפרעות קצב, יותר נכון סבלנו, היום תודה לאל לא.
אינני רופא. אך בהחלט אוכל לפתור את הבעייה שלך
שוקי 0503397020
אשמח לשוחח, אני עושה זאת בהתנדבות ולא למטרות רווח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)