טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם, אני בת 25, בריאה בדרך כלל. לאחר בדיקת MRI גילו שיש לי לב מעובה עם ספטום של 14 מ"מ.... (אין במשפחה רקע שכזה) ויש לי שתי שאלות: 1- האם יתכן שהלב מתעבה כתוצאה ממיוקרדיטיס ושזה זמני? (בהתחשב בעובדה שאק"ג מלפני מספר שנים יצאו תקינים) 2- איך זה עלול להפריע לתפקודי היומיומי בעתיד? תודה פרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לבדוק לחץ דם מספר פעמים ולוודא שהוא תקין. כדאי לעשוןת אקו לב לאשר (או לשלול) שאכן הסךפטום מעובה ואם אכן הוא עבה- לעקוב עם בדיקות אקו חוזרות. סביר להניח שאין קשר למיוקרדיטיס ושהתפקוד שלך לא יפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ביצעתי את בדיקת האקו לב + אמ.אר.אי וכך גילו את עובי הדופן. אחד הרופאים שדיברתי איתו אומר שאולי כתוצאה ממיוקרדיטיס, ומכך שהלב התאמץ בזמן המחלה, השריר התעבה. האם זה הגיוני? תודה