מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה מוזרה...מימי24/06/2009
שלום
אני בת 50 לפני 5 חודשים הייתה לי עלייה בלחץ הדם והתקף חרדתי שגרם להרגשת דופק מהיר וחזק של הלב.
טופלתי ברימוטיב וכן ב2.5 מ''ר קרדילוק.
לאחר 5 חודשים כשהכל הסתדר הפסקתי את הכדורים בהדרגה ע''פי הוראת רופא המשפחה.
כללית מרגישה טוב ...פרט לדבר מוזר שקורה לי בכל בקר לפני שאני מקיצה ותמיד באותה שעה בערך בין 6 ל7 בבקר מרגישה מן פירפורים מוזרים באיזור הלב לכמה שניות וזה עובר. כאלו בלאגן בפעימות... קשה להגדיר זאת. כמו רעידות מהירות..עד שאני קמה מהמיטה זה יכול לחזור על עצמו כל 20 דק' בערך.
אני חייבת לציין שההרגשה הכללית שלי בסדר בזמן שזה קורה וזה מה שמוזר.
אני מרגישה זאת רק ביקיצה.לאורך כל היום לא מרגישה כלום. הדופק שלי גם אנינו מהיר אלא סביר כשאני בודקת לאורך כל היום...
ועוד משהו. אני התחלתי הליכה על הליכון במהירות 3.5 4 וכשמודדת דופק הוא בדר''כ יציב סביב ה110 ל118 ולפעמים 125 אבל אם אני מחזיקה את היידים לאורך זמן הוא מראה פתאום 156 ואפילו היה פעם 180 ו190 וזה נראה לי מוזר .אתמול כשמדדתי בהליכון דופק הכל היה תקין כי החזקתי רק 20 שניות. הדופק נע בין 98 עד 115 . אני הולכת בדייוק שבועיים . לא הייתי בכושר בכלל. אני לא שמינה ולא רזה.
האם יכול להיות שיש לי הפרעות בדופקאו פירפורים??
אולי כי הפסקתי את הקרדילוק שאמור לייצב דופק? או שאני סתם חרדתית עדיין..
מה מרגישים בזמן פיפורים?
תודה וסליחה על האורך...
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למימי
פרופ` מיכאל אלדר24/06/2009התיאור אינו ספציפי ויכול להיות כל דבר.
מציע שתרכיבי הולטר (אקג ל 24 שעות) ותנהלי יומן עם ציון אירועים ושעות כך שיהיה ניתן להתאים את תחושותייך לממצאי האקג בהולטר, ועי"כ ניתן יהיה לזהות מהו המקור לתחושות בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)