מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לדוקטוריםצח06/07/2009
אני בן 21 אני בן אדם בריא ברוב הזמן ללא בעיות לב
בשנתיים האחרונות כאשר אני נמצא במצב שכיבה בדרך כלל(למעשה אני לא זוכר פעם אחת שזה קרה לי בזמן עמידה או ישיבה)
ואני נושם איזה נשימה עמוקה או מפהק מעייפות קורה לי דבר מוזר
הלב שלי מתחיל לדפוק במהירות וזה גורם לי לפחד ואי נוחות אני ישר יושב
ומנסה לסדר את הקצב על ידי נשימות עמוקות...אני מתחיל להזיע קצת ואז אחרי איזה חצי דקה
או דקה יש איזה דפיקה חזקה ואז הקצב חוזר לעצמו....
למקרה אין איזהששהי תדירות מסויימת זה יכול לבוא לי כל יום ויכול שבוע לא לקרות...מוזר מאוד
אני בן אדם מאוד היפוכונדר
בעבר היו לי התקפי חרדה ועשיתי את כל בדיקות הלב האפשריות
אני בטוח שמקרה זה הוא לא התקף חרדה...
ובבדיקת ההולטר 24 שעות שעשיתי מקרה ה לא קרה לי...
מזה יכול להיות?
האם זה מסוכן<?
האםיש איזה משהו לעשות כשזה קורה?
בבקשה עזרו לי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לציין שהבדיקות
צח06/07/2009חשוב לי לציין שהבדיקות לב שעשיתי בעבר עולם תקינות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'וני
פרופ` מיכאל אלדר07/07/2009יתכן שזו חרדה אך בהחלט יתכן שזו הפרעת קצב הניתנת לטיפול. קרוב לודאי שלא מדובר בהפרעה מסוכנת. אני מציע לפנות למומחה להפרעות קצב ולהתיעץ ביחס לאופציות העומדות לרשותך הן לברור והן לטיפול בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)