דופק מואץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מואץ
    שירן
    10/07/2009

ד"ר שלום!!!
    מזה תקופה ארוכה שאני מרגישה דפיקות לב מאוד מהירות וחזקות. לאחרונה במשך יומים רצופים הדופק עמד בסביבות 120 פניתי לרופא משפחה שביצע א.ק.ג. שהראה סינוס טכארדיה 130
    בדיקות דם כולל בלוטת התריס תקינות.
    קיבלתי כדור נורמלול 25 שהוריד את הדופק שנע כרגע ביו 90 ל-100 השאלה
    .1 האם זה נחשב לתקין?
    2 הוא ביקש שאבצע בדיקות לב אקו ,הולטר ,ו ארגומטריה ביחד עם הכדור האם במידה ויש הפרעות הם יתגלו או שהכדור בולם ומנוע הפרעות קצב?
    3. האם יש לכדור תופעות לוואי לאורך זמנ?
    אני בת 43
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מואץ

הוספת תגובה

• תשבוה לרונית

ד''ר מחמוד סולימאן
    11/07/2009

סינוס טכיקרדיה 130 לדקה במנוחה נחשב למצב לא תקין. אם אכן מדובר בסינוס טכיקרדיה אז יש לחפש לכך סיבה כמו אנימיה או פעילות יתר של בלוטת התריס (ציינת שתפקוד בלוטת התריס תקין) או פגיעה בתפקוד הלב. חשוב לוודא שאכן מדובר בסינוס טכיקרדיה ולא בהפרעת קצב אחרת- כמו טכיקרדיה של העליות.
    חשוב לבצע בדיקת איקו והולטר. לדעתי עדיף לעשות בדיקות אלה תחת טפול בנורמלול על מנת לבדוק מידת היעילות של התרופה. תרופה זו בד"כ בטוחה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה

חיים
    17/08/2009

שלום ליונית
    גם לי יש בעיה מאד דומה.ממש 1 על 1.
    קצת מבולבל אצלי התחיל לפני 3 חודשים.
    אני מטופל כרגע בכדור פרולור.
    אשמח אם תצרי באימיל קשר להעברת מידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו