דופק מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מוזר
    קארין
    11/07/2009

שלום
    בת 27, הריון ראשון, עם רשרוש (כרגע לא יודעת אם עדיין קיים)
    לעיתים קרובות , בערך פעם עד פעמיים ביום ולשניה או שתיים יש לי מין דופק חזק , מין פעימה ממש גדולה שמעתיקה לי את הנשימה לשניה (אולי מבהלה לא יודעת) וגורמת ללחץ בקודקוד ולחץ מאחורי העיניים (תחושה כאילו הן נלחצות החוצה) ..... תופעה זו מאוד מדאיגה , טרם בדקתי אותה מכמה סיבות, אני סובלת מחרדות (כרגע לעיתים רחוקות) , חוסר פעילות גופנית, בעיות בקיבה/מעיים=גזים ונפיחויות בבטן שלעיתים לוחצים על הנשימה, כשעסקתי בפעילות ושיניתי הרגלי אכילה וירד קצת המתח התופעה כמעט נעלמה, כרגע אני בחודש חמישי להריוני והתזונה מעט השתנתה ואני עוסקת בפעילות גופנית והתופעה כפי שציינתי חזרה ..........
    רציתי לדעת האם תוכל לאבחן את הבעיה , האם יש מקום לדאגה והאם זו תופעה של מתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מוזר

הוספת תגובה

• תשובה לקארין

ד''ר מחמוד סולימאן
    11/07/2009

מה שאת מתארת יכול בהחלט לנבוע מפעימות מוקדמות. זהו בד"כ מצב לא מסוכן ומתגבר בעת מתח ולחץ וגם בשלבים מתקדמים של ההריון. ניתן לאבחן זאת בקלות ע"י בדיקת אק"ג או הולטר. אם זה מאוד מפריע ניתן להציע לך טפול (גם בזמן הריון). ממולץ שתוועצי בקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו