טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ראשית תודה על תשובתך הקודמת, הופנית לבדיקת EPS לאחר שנמצא דופק מהיר ובדיקת הולטר שהראתה קטעNONSUSTAINED V.T בן 5 פעימות.יש לציין שלפני כמה שנים העברתי התקף לב וצונתרי וידוע לי מקטע הפליטה הוא 35% עם הנתונים הללו ועם תוצאת ה ESP אני צריך לקבל החלטה על השתלתICD אך לצערי בבית החולים שבו עברתי את הבדיקה לא דיברו איתי ולא הסבירו לי דבר על מה שיש לי ועל ההשתלה והשלכותיה, אני מאד מבולבל וחרד ולא שלם עם השתלת ICD ואיני יודע עם מי להתייעץ. אשמח שוב לדעתך המקצועית לאחר השלמת הממצאים והאם מצבי אכן דחוף לשתלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי הממצאים שמסרתה זה עתה, קיימת אינדקציה להשתלת ICD. זה נועד להגן עליך מפני הפרעות קצב מסקנות חיים. אתה בוודאוי יכול להתייעץ עם קרדיולוג שמתעסק בתחום זה (אלקטרופזיולוג). תודה ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר