טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני בן 27 בריא לחלוטין מזה מעל ל7 שנים אני מתונן על הפרעות קצב לב נעשו לי הרבה הולטר ואגו ומאמץ וכל הבדיקות גילו רק פעימה מוקדמת פעם לתקופה ארוכה וכל זה לא פק אותי כי היה לי הפרעות שבזמן ההולטר לא הופיעה הייתי מתלונן על פרפור לכמה שניות וזה הולך לאחרונה עברתי קופת חולים והרופאה שם ממוחה למחלות לב ולא קצב לב ספרתי לו על הכל ומסר לי אני אגמור לך את כל הנושא הזה אני רוצה אותך להתאשפז אצלי בבית החולים ולהזרים לך חומר לגלות אם יש לך הפרעות קצב ואם ויש נצרוב את זה ואם ולא אל תתלונן לי בחיים לא הרעות שאלתי מה החומר הזה שמזרקים אותו האם הוא מסוכם ומה הדבר הזה ולמה לא הציעו לי את זה במרפאות אחריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר